BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 23 februari 2012

Doop dienst

Onderdompeling voor de transformatie

Zoals de Here Jezus zei:" Wie gelooft en zich laat dopen zal behouden worden, maar wie niet gelooft, zal veroordeeld worden". Marcus 16:16.

De doop in het water is de belangerijkste beslissing van een persoon, in feite is dit de actie die uw leven definitief begint te veranderen. Het is de begravenis van uw oud leven en het begin van een nieuw leven met God.

Hierom is jongsleden de doopdienst gehouden in de Universele Kerk, t.w. op Zaterdag 11 Februari. Zoals u in de bovenstaande foto kunt zien, heeft Pr. Peter gebeden met diegene die klaar waren voor een serieuze compromis of een leven met God. Natuurlijk was dit gebed van overgave uitgesproken naar een korte dienst en een inlichtend uitleg over wat de doop in het water is en hoe de bekeerde zich moet gedragen na zijn bekering.

" De doop in het water is alleen het begin van een "lang afstand" die u zal moeten samen leggen met God, daarom is het belangrijk dat, nadat u gedoopt bent in het water u uw hele wezen moet inzetten om gedoopt te worden met de Heilige Geest die de Volheid van onze Heer in ons is, want zonder Hem gaat u wel beginnen met God, maar u gaat deze wereld niet kunnen overleven en het is alleen een kwestie van tijd zodat u weer terug  zal gaan naar uw oud leven of in de wereld zijn" 
legde Pr. Peter de aanwezigen uit.


De doop in het water gebeurd elke maand in de Universele Kerk van Paramaribo. Als u meer informatie hierover willen weten, arzeel niet neem contact op met ons. Zie onderstaande voor onze gegevens.

Adres: Neumanpad # 26 (zijstraat van de Domineestraat)
Paramaribo Centrum

Telefoon: +597 88 37 764 
                                      

Geen opmerkingen:

Een reactie posten