BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 9 maart 2020

DE WET VAN HET GELOOF



God schiep de vrije mens.  Vrij om van uw leven te maken wat u wilt, inclusief God liefhebben, haten, accepteren of afwijzen als Heer.
Hij gaf de mens ook de kracht om kinderen te baren en te voelen wat Hij voelde met betrekking tot de mensheid.  Als de ouders jammeren wanneer ze hun ongehoorzame en opstandige kinderen zien, stelt u zich dan de Schepper voor!

Vrijheid is echter een tweesnijdend zwaard: het dient om het eeuwige leven of de eeuwige dood te kiezen. Het hangt af van het hoofd van elk exemplaar.
Hoe maakt u de keuze die overeenkomt met die van God, die een leven met eeuwige kwaliteit produceert?  Hoe reageren we dagelijks op de uitdagingen?  Hoe de moeilijkheden met de Goddelijke hulp te overwinnen? Hoe weten we of we in de goede richting zijn?
Daar is waar de bovennatuurlijke Wet van het Geloof een rol speelt.  Dit is de Stem van God geweest in Zijn trouwe volgelingen. Deze stem staat niet toe dat de twijfel de vrijheid van de vrije keuze opsluit.  Noch belemmert het het plezier om het leven van volheid te leven.
Hoevelen worden belemmerd, vanwege de menselijke doctrines opgelegd in “in de naam van God”, van het plezier van het overvloedige leven?  Of zelfs vanwege bijbelse verkeerde interpretatie?  Hoeveel hebben gewoonten en tradities verward met apostolische doctrines?
De Stem van God – het geloof – werpt angsten uit en laat de keuze los die past bij de Goddelijke wil.  Daarom staat er geschreven dat de rechtvaardigen door hun geloof zullen leven (Habakuk 2:4).  Dat is waar de kwaliteit van leven vandaan komt.
De stem van het geloof is de Stem van God.  Volg het en laat u niet meeslepen door het geloof van anderen.


Bisschop Edir Macedo




Elke zondag speciaal om 07.00uu, 09.30uu, 12.00uu, 16.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum 
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten