BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 26 november 2018

HET PERFECTE HUWELIJK




Het perfecte huwelijk
God is op zoek naar mensen van Geloof om zich met Hem te verenigen en hun krachten samen te voegen met Zijn Kracht, om door hen, Zijn Koninkrijk te installeren in de harten van de verlorenen.

De Almachtige weet dat de menselijke kracht onbeduidend is, maar zelfs zo wil Hij het met Zijn Kracht versterken.
Hij vereist geen verdienste, vaardigheid of talenten, maar dat we gehoorzaam moeten zijn en karakter moeten hebben. Goede (gehoorzaam) en trouwe (karakter) dienaren om
met Hem samen te werken in de redding van de verloren zielen.
Het is precies met dit doel dat de Heer Jezus met de Heilige Geest doopt. Zonder de Geest van Gerechtigheid is het onmogelijk om stand te houden in het koninkrijk van de onrechtvaardigheden van deze wereld.
Hij vereist geen intelligentie, vaardigheid of academische opleiding. Niets hiervan! Iedereen, hoe fragiel maar ook, verzwakt, onderdrukt of behoeftig, wordt uitgenodigd om de kleine kracht die overbleef bij elkaar te brengen en een verbond of huwelijk met Zijn Geest te sluiten.
Wie deze uitdaging aanvaardt, zal bevoorrecht zijn met de volheid van de zalving van de Almachtige Geest.
“Maar het dwaze van de wereld heeft God uitverkoren om de wijzen te beschamen, en het zwakke van de wereld heeft God uitverkoren om het sterke te beschamen. En het onaanzienlijke van de wereld en het verachte heeft God uitverkoren, en wat niets is, om wat iets is teniet te doen, opdat geen vlees voor Hem zou roemen.” (1 Korinthe 1.27-29)
Bisschop Edir Macedo



Elke zondag speciaal om 07.00uu, 09.30uu, 12.00uu, 16.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten