BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 26 november 2018

HET IS NODIG DAT DE BRON OPDROOGT! ZONDER...



Het is nodig dat de bron opdroogt! Zonder reserves.

In de passage uit 1 Koningen 17: 6-7, vertelt de Bijbel ons dat de Heer de behoeften van Elia, de man van God, ondersteunde met brood en vlees, dat de kraaien met getrouwheid brachten en met water uit de beek. Na een paar dagen droogde de beek op.

Het einde van deze voorraad vereiste een verandering van Elia. Maar wanneer we door het geloof leven, zien we de dingen van God niet als een einde, maar slechts als het begin van nieuwe investeringen.
God liet het einde van de bron toe die de profeet voedde om een nieuwe bron van wonderen te beginnen die niet alleen Elia, maar ook een weduwe en haar zoon zou voeden, die in de geloofsgeschiedenis zouden komen als de “Weduwe van Sarefat” (1 Kon. 17.9).
Ik kijk naar deze Campagne van Israël als deze bergstroom die opgedroogd is. Het leven van iemand die echt offert, wordt als een “wadi”, een Arabisch woord dat aangeeft dat er een bergstroom is die alleen geactiveerd wordt in tijden van regen en in tijden van droogte droogt de wadi op en is er dus verandering nodig.
Wanneer we beslissen onze fonteinen te drogen volgens Gods aanwijzingen, leidt Hij Zelf ons naar nieuwe bronnen die nog voorspoediger zijn, voldoende om onze behoeften te zegenen en nog steeds voorwaarden scheppen om mensen te bereiken die het slachtoffer zijn van geestelijke droogte.
Zoals het verhaal verder gaat, bereidt God de profeet voor op het tonen van het geloof op de berg Karmel.
Een omhelzing,
Higor Diego Ralla, Campinas, Saõ Paulo
Bisschop Edir Macedo



Elke zondag speciaal om 07.00uu, 09.30uu, 12.00uu, 16.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten