BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 29 mei 2017

GELOOF VAN VEROVERINGEN EN GELOOF VAN ONDERHOUD




Het geloof om materiële goederen te veroveren die voorbij gaan is een ding, een ander ding is het geloof om geestelijke goederen te veroveren die eeuwig zijn. Het ene vervangt het andere niet.
Natuurlijk, als het geloof van de persoon gefocust is op de fysieke zegens, zal hij ze ontvangen volgens zijn inzet en uitoefening van het geloof. Maar alleen nadat het geloof is uitgeoefend voor de Grootste Zegen —de doop met de Heilige Geest – zullen de materiële zegens definitief gevestigd worden.
Tien melaatsen manifesteerden het geloof in Jezus. Ze werden allemaal in één keer genezen. Echter, alleen één kwam terug om Jezus te bedanken en volgen. We weten niet wat er met de anderen is gebeurd, maar de huidige feiten tonen aan dat de geesten van melaatsheid, uitgedreven door de macht van het geloof, terug kunnen komen met ergere ziektes vanwege de macht van twijfel.
Wanneer het geloof niet constant wordt uitgeoefend, komt de twijfel in actie. En met de afwezigheid van de macht van het geloof, komt de macht van de twijfel in actie.
Jezus zei dat wanneer de boze geest uit een mens gaat, zijn lichaam leeg en schoon achterblijft. In het geval dat het niet door Geest van God, het Bron van het geloof wordt bezet, dan kan de boze geest terug gaan naar dat lichaam en neemt hij zeven andere geesten, die nog erger zijn dan hem, met zich mee om daar te wonen. Het is het laatste stadium voor de mens om erger te worden dan de eerste keer. Zie Mattheüs 12:45.1
Bisschop Edir Macedo

Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Cenrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten