BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 8 mei 2017

ARTS REDT ARTS




Goedendag bisschop!
Als eerst wil ik u bedanken voor de begeleiding die u ons heeft gegeven door de Heilige Geest, voornamelijk met betrekking tot het redden van zielen.
Een patiënt van 72 met kanker kwam naar ons voor een behandeling. Het gaat om een directrice van een van de grootste plastisch chirurgisch centra van Portugal. Ze heeft veel medische specialisten in het land en daar buiten opgeleid en is internationaal erg bekend. Ondanks de titels was ze altijd simpel en gedisciplineerd, maar nooit arrogant. Ik kende haar al een aantal jaren en toentertijd was ze ook directrice van de gespecialiseerde artsen, inclusief mezelf.
Op een dag kwam zij het kabinet binnen en had ik het boek van de Tempel van Salomon open op de pagina met de kandelaar en de Naam van Jezus (YESHUA) en zij wilde weten wat het betekende. Ik legde uit waar het over ging en sprak ook over het boek van Exodus. Zij vond het zo goed dat ze me een exemplaar vroeg.
Vanaf dat moment begon ik te praten over het belang van de Behoudenis. Ze accepteerde een uitnodiging om met mij naar de UKGR te gaan en op de eerste zondag ging ze zelfs al stralend en gelukkig weg en zei ze: “Heel erg bedankt dat je me hebt voorgesteld aan deze God die ik niet kende”. Gedurende bijna drie maanden ging zij naar de kerk op de zondagen, vrijdagen en woensdagen, vervulde al haar geloftes en werd een tiendegever en offerandegever. De dagen waar ze het meest van hield waren de zondagen en woensdagen, de Avond van de Bruidegom waarbij ze vertelde dat het voelde alsof ze in de wolken was. Ze heeft nooit getwijfeld aan de tiende en offerande, want ze zei dat wanneer het voor God was, het een plezier was om te geven.
Ze was katholiek en besloot uit haarzelf om alle beelden die ze thuis had weg te doen. Ze schafte een Bijbel aan en volgde aandachtig alles wat de pastor predikte. Wanneer de pastor het hoofdstuk en vers niet noemde, ging ze naar de helpers om het te vragen en thuis te lezen. Ze ging naar de bibliotheek van de kerk en stelde een aantal vragen over de betekenis van de Mezuzah en zette dit in haar huis. Met minder dan twee maanden in de kerk, liet zij zich dopen in het water, accepteerde de Here Jezus, zelfs met een grote intolerantie voor de kou vanwege het type chemotherapie dat ze onderging, ze liep ze helemaal ingepakt bij een temperatuur van 25 graden.
Al was ze fysiek gesproken verzwakt, ze opereerde haar laatste patiënt twee weken geleden nog. Daarna verslechterde haar klinische toestand en
stierf ze 4 dagen geleden heel vredevol. Ik geloof dat ze naar de armen van de Here Jezus is gegaan.
Samenvatting: in minder dan drie maanden leerde zij de Here Jezus kennen, vergaf en vroeg vergeving, haalde de beelden uit huis, werd een tiendegever en offerandegever, liet zich dopen in het water en miste nooit een woensdag in de kerk (ik geloof dat ze een ontmoeting met God heeft gehad). Ze prioriteerde de Behoudenis.
In tegenstelling tot een andere patiënt die al een aantal jaren geleden genezen werd van borstkanker, maar mijn uitnodiging om naar de UKGR te gaan verachtte. De ziekte kwam op een agressievere vorm terug en zij stierf 2 jaar later. Reeds in doodsangst, vroeg ze om iets kouds in haar mond te zetten om de hitte in haar lichaam te verkoelen (net zoals de rijke aan Lazarus vroeg).
Bisschop, zoals u een keer huilend zei: Tenminste één ziel!
Laten we zielen winnen!
Een stevige omhelzing bisschop!
Kusjes aan Mw Ester.
Albertina


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten