BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 24 maart 2015

LEVEN IN DE GEEST…


Is leven door het geloof. Oftewel, het is leven door afhankelijk te zijn van de Gedachten van de Almachtige. Men kan Ze niet zien, noch kan men Ze voelen of Ze aanraken. Desondanks, zal Hij nooit toelaten dat Zijn woord of Zijn Gedachte tot Hem terugkeert zonder Zijn doel te vervullen.
“Want zoals de regen en de sneeuw van de hemel neerdaalt en daarheen niet weerkeert, maar doorvochtigt eerst de aarde en maakt haar vruchtbaar en doet haar uitspruiten en geeft zaad aan de zaaier en brood aan de eter, alzo zal mijn woord, dat uit mijn mond uitgaat, ook zijn; het zal niet ledig tot Mij wederkeren, maar het zal doen wat Mij behaagt en dat volbrengen, waartoe Ik het zend” (Jesaja 55:10-11).
Precies! Leven in de Geest wil zeggen leven gebaseerd op Zijn Beloftes. Het is een leven dat onderworpen is aan de ondersteuning van Zijn Woord.
Maar wie niet onderworpen is aan de Goddelijke Gedachten, zal ongetwijfeld een leven leiden dat onderworpen is aan de Slechte gedachten.
Stel u zich voor wat er in het hoofd omgaat van de professionelen wiens gedachten niets te maken hebben met die van de Almachtige!
Stel u zich de vrijheid voor die de onreine geesten hebben ten opzichte van deze mensen om hun op te ruien, te stimuleren, verleiden en ideeën en gedachten te suggereren die zij, vanwege hun professionele autoriteit, kunnen uitvoeren om te bedriegen, te stelen, te vernietigen en te doden!
Jezus zei dat de duivel kwam om te doden, te stelen en te vernietigen. Maar hoe doet hij dit? Door mensen te gebruiken wiens verstand leeg is van de Gedachten van de Eeuwige. Op deze wijze doodt, berooft en vernietigt hij de mensheid.
Hoeveel ongelukken vinden er wel niet plaats vanwege alcoholmisbruik? Maar wie is degene die aanspoort om te drinken?
Hoeveel levens zijn er al niet verloren gegaan vanwege auto ongelukken? Vanwege het gebruiken van een mobiele telefoon tijdens het rijden. Maar wie is degene die de persoon nieuwsgierig doet worden om naar zijn telefoon te kijken terwijl hij rijdt?
Hoeveel doden zijn er wel niet gevallen door middel van drugs? Maar wie motiveert die mensen om drugs te gebruiken?
Hoeveel gezinnen zijn er al vernietigd vanwege het werk van de negatieve energie die de man tegen zijn vrouw doet keren en vice-versa?
Hoeveel onschuldige slachtoffers zijn er al niet gevallen vanwege “ongelukkig geloste schoten”?
Daarbovenop hebben wij ook nog eens te maken met gierige ingenieurs die goedkoop materiaal gebruiken om hun winst in hun bouwwerken te verdriedubbelen. En het aantal slachtoffers van bruggen, gebouwen en wegen wordt telkens hoger.
Terwijl dat gebeurt laat de piloot van een lijnvlucht, ook geïnspireerd door de duivel, het bevel over in de handen van de onervaren co-piloot, zodat hij kan flikflooien met de stewards. Resultaat: een ramp vindt plaats en honderden levens komen ten einde.
Denk aan de ontelbare professionals die niet beschikken over het Verstand van Christus en die hierdoor makkelijk beïnvloed kunnen worden door de gedachten van het kwaad om levens te doden, te stelen en te vernietigen! Daaruit vinden wij veel medische fouten en voortijdige sterfgevallen; de slechte en oneerlijke politici die de ongerechtigheid in de samenleving voeden in de gezondheidszorg, opleiding, veiligheid enz.
De wezens van de hel hebben bezit genomen van het verstand van mensen die egoïstisch en ongelovig zijn en leeg zijn van het Verstand van Christus, zodoende zijn zij zwak en vatbaar geworden voor allerlei soorten duivelse ideeën.
“En gij, mijn zoon Salomo, ken de God van uw vader, en dien Hem met een volkomen toegewijd hart en een bereidwillig gemoed, want de Here doorzoekt alle harten en doorgrondt al wat de gedachten beramen. Indien gij Hem zoekt, zal Hij Zich door u laten vinden; doch indien gij Hem verlaat, zal Hij u voor eeuwig verwerpen” 
(1 Kronieken 28:9).
Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 09.00uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten