BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 11 maart 2015

EVENEMENT VAN GELOOF VERENIGT…


Evenement van Geloof verenigt meer dan zesduizend mensen in Jamaica


Jamaica is een prachtig land dat beschikt over veel natuurlijke hulpbronnen, zodoende is het een heel populaire toeristische bestemming, met meer dan één miljoen toeristen per jaar die het land bezoeken. Het land gaat echter tegelijkertijd gebukt onder een hoge werkeloosheid, armoede, gewelddadige criminaliteit en drugshandel. Een situatie die veel Jamaicanen ertoe heeft gedreven om hun geliefde land te verlaten om betere gelegenheden te zoeken in andere delen van de wereld.
Maar terwijl velen dat land verlaten, is het UKGR Centrum er naartoe gegaan om het Woord van Geloof te brengen dat levens kan veranderen, ongeacht de omstandigheden, omdat er voor God geen grenzen bestaan en het geloof dat in praktijk gezet wordt kan de moeilijkste deuren doen opengaan.

Onlangs heeft de UKGR in Jamaica het “U-Can” (Jij kan het) evenement gehouden, om vernieuwing, genezing, bevrijding en behoudenis te brengen voor het volhardende en positief ingestelde volk van het op twee na grootste eiland van de Caraïben. In “Het Land van Hout en Water” te midden van 32 graden celsius, kwamen meer dan zesduizend mensen bijeen in het “National Indoor Sports Centre” (Nationale Sporthal) van Jamaica.
Het evenement begon om 15u, lokale tijd, maar uren van tevoren hadden de mensen al de plaatsen gevuld, zo graag wilden zij een verandering voor hun leven. Elke persoon bracht een fles water met zich mee dat apart was gezet voor dit evenement en geheiligd was. In de flessen water werden een paar druppels water van de Rivier de Jordaan gedruppeld.
Bisschop Ubirajara Fonseca begon het evenement door te bidden voor degenen die door emotionele, fysieke of geestelijke pijn heengingen. Nadat ze het gebed hadden ontvangen en van het water hadden gedronken, konden velen wonderen in hun levens ervaren. Dankbaar jegens God kwamen zij zingend en dansend naar voren om hun getuigenissen te vertellen, omdat zij vrij waren van de negatieve energie die hun had gekweld.
Tijdens het evenement leerden de Jamaicanen dat God onze stem wil horen, Hij wil ons helpen onze problemen op te lossen, maar daarvoor is het noodzakelijk dat wij naar Hem toe gaan, met Hem praten en ons geloof gebruiken. Er werd ook onderwezen dat elk probleem een wortel heeft en dat alle aanwezigen de geestelijke bevrijding zouden ontvangen van de negatieve wortels in hun leven.
Na deze geestelijke reiniging, baden bisschoppen en pastors, zodat alle aanwezigen de vrede die van God komt zouden ontvangen en dat zij zouden begrijpen dat, zelfs te midden van veel moeilijkheden en problemen, er niets onmogelijk is door het geloof. En dat zij KUNNEN en ZULLEN overwinnen, als zij hetgeen zij in het “U-Can” evenement hebben geleerd in praktijk zullen zetten en naar het UKGR Centrum zullen blijven komen om meer te leren.
De aanwezigen begrepen dat problemen oplossen en wonderen ontvangen niet genoeg is, omdat het belangrijkste is om te zorgen voor de behoudenis van de ziel. Nadat zij een boodschap over de behoudenis, vergeving en een compromis met God hebben gehoord, gaven velen hun levens over aan God en besloten zij om hun handelingen te veranderen.
Het UKGR Centrum begon het evangelische werk in Jamaica in december 1996. Vandaag de dag zijn er 24 kerken in het land. Pastor Rohan Taylor en zijn vrouw Kerry zijn Jamaicanen die teruggekeerd zijn naar hun land om hun leven over te geven aan het Werk van God om zodoende landgenoten te kunnen helpen.
Met deze visie blijft het UKGR Centrum groeien, nieuwe kerken openen en brengt het de boodschap van de Behoudenis en de restauratie van het verstand en de harten van Jamaica.


Elke zondag om 09.00uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten