BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 3 maart 2014

ARMAGEDDON



Volgens alle tekenen wordt de zesde beker van Gods toorn al uitgegoten.De eindstrijd tussen het Goede en het kwaad is al op gang. Het laatste gevecht, dat op een dag zal plaatsvinden in Armageddon vindt al plaats op individuele termen. Alles is onder de controle van de Almachtige Heer van de Heerscharen; Hij zal de omsingeling van alle naties tegen Jeruzalem toelaten, zoals hij ook de innerlijke conflicten van de christenen heeft toegelaten; Maar zoals het geschreven staat dat de vijanden van Israël vernietigd zullen worden, zal dat ook gebeuren met de vijanden van de vastbesloten christen. Welk volk bestaat er in het universum dat in staat is om het volk van de Heer van de Heerscharen te confronteren en zonder kleerscheuren weg te komen?


Het gevecht van de strijd van Armageddon is al in het hoofd van veel ongedefinieerde mensen begonnen. In feite hebben veel ongedefinieerde mensen nog niet ervoor gekozen om hun geloof in de Here Jezus serieus te nemen; Maar wel theoretisch gesproken. Het feit dat het geloof niet gedefinieerd is, is de reden voor veel “christelijke” mislukkingen;


Als het geloof theoretisch is, dan zijn de Beloftes ook theoretisch;
Als het geloof praktisch is, dan zijn de Beloftes ook praktisch;
Alles hangt af van het soort geloof waarop men zich baseert.

Ze willen hun ziel redden, maar de wereld van illusies niet opgeven; Theoretisch gesproken geloven ze in de Waarheid; in de praktijk, wandelen ze in de leugen; Theoretisch gesproken accepteren ze Jezus als Heer; in de praktijk, blijven zij zichzelf dienen.


“Daarom heeft God hen overgegeven aan schandelijke lusten, want hun vrouwen hebben de natuurlijke omgang vervangen door de tegennatuurlijke. Eveneens hebben de mannen de natuurlijke omgang met de vrouw opgegeven, en zijn in wellust voor elkander ontbrand, als mannen met mannen schandelijkheid bedrijvende en daardoor het welverdiende loon voor hun afdwaling in zichzelf ontvangende. En daar zij het verwerpelijk achtten God te erkennen, heeft God hen overgegeven aan een verwerpelijk denken om te doen wat niet betaamt: vervuld van allerlei onrechtvaardigheid, boosheid, hebzucht en slechtheid, vol nijd, moord, twist, list en kwaadaardigheid; oorblazers, lasteraars, haters van God, verwatenen, overmoedigen, grootsprekers, vindingrijk in het kwaad, hun ouders ongehoorzaam; onverstandig, onbestendig, zonder hart of barmhartigheid. Immers, hoewel zij de rechtseis van God kenden, namelijk, dat zij, die zulke dingen bedrijven, de dood verdienen, doen zij ze niet alleen zelf, maar schenken ook nog hun bijval aan wie ze bedrijven” (Romeinen 1:26-32).



Degenen die besluiteloos zijn in hun geloof, zijn nalatig geworden, en leven op de muur; Daarom leven zij in de hel van de strijd van Armageddon, Omdat de muur van besluiteloosheid werd vernietigd; Niemand kan zich meer de luxe veroorloven om neutraal te blijven in de strijd tussen het Licht en de duisternis; Het is afgelopen met het min of meer; Of men is of men is niet van God;
Als men van God is, dan verblijft men in de schuilplaats van God;
Als men niet van God is, waar verblijft men dan?



Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 9.30uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten