BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 13 maart 2014

EEN LES


Vaak investeren wij onze energie om de omstandigheden om ons heen te doen veranderen, zonder succes. Als dat al met jou gebeurt is, besteed dan aandacht aan wat je hier nu gaat lezen. Waarschijnlijk kan het jou helpen.

Heb je er al eens bij stilgestaan waarom je de situatie niet kunt veranderen? Misschien vindt die onaangename situatie plaats in jouw leven, zodat je jouw eigen houding verandert. Als dat zo is en je kunt de “boodschap” niet aannemen, dat kan je zeker weten dat die problemen zich gaan herhalen, totdat je leert…
Het is geen straf. Het is een les. In feite, leren wij allen van onze dagelijkse strijden.


Niemand kan een auto rijden alleen omdat hij de theorie leerde. Het is noodzakelijk dat de persoon het probeert. De angst moet verslagen worden. Wat in theorie geleerd werd, moet nu gepraktiseerd worden. 

Hetzelfde gebeurt in ons leven…Als wij verwachten dat de mensen veranderen; dat de omstandigheden verbeteren; dat God zal doen wat wij moeten doen… dan hebben wij de les niet geleerd. In plaats van te bidden en te wachten – bid, geloof dat God zal doen wat je niet kan doen en focus je je vooral op wat je moet doen. En, natuurlijk, doe het. Zo niet, dan kan de situatie tijdelijk beter worden, maar de “negatieve ervaring” gaat zich, zeer waarschijnlijk, herhalen.


Bisschop Rui Silva



Elke zondag om 9.30uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten