BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 4 maart 2014

WERP UZELF OP WAT U BEDREIGT


“Wanneer u bedreigd wordt en u bent opstandig, dan kunt u er zeker van zijn dat u al uw problemen zult overwinnen.” Het werkt als een krachtveld wanneer een bedreiging zich voordoet, maar wanneer de persoon die bedreigd wordt opstandig is, dan is het alsof er een strijd is tussen twee gelijken, een meting van krachten.


Als de opstand echter oprecht is en gevestigd is op het intelligente geloof, dan is er geen ruimte voor twijfel, maar dan is er alleen maar plaats voor één zekerheid: UW ONVOORWAARDELIJKE OVERWINNING!
Maar om dit ware “titanenstrijd” aan te gaan, is het noodzakelijk dat uw niveau van opstand stijgt naar epische proporties, met andere woorden, u dient totaal onbevreesd te zijn voor uw bedreiging, op zo’n wijze dat u niets anders dan de vernietiging van die dreiging ziet.

Beste lezer, de formule voor de overwinning is simpel: BEDREIGING + OPSTAND = VERNIETIGING VAN DE PROBLEMEN. Dus als u zich bedreigd voelt, begin dan actie te ondernemen door uw opstand aan te wakkeren tegen die bedreiging die tegen u opstond. Eén ding is zeker, dit is de enige effectieve manier van strijden. Begrepen?


Met dank aan: bisschop Júlio Freitas


Elke zondag om 9.30uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten