BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 27 maart 2018

WOEST EN LEEG




Het Woord heeft oren nodig die open, aandachtig en bereid zijn om te horen. Als er oren zijn om te horen en gehoorzamen, zal het Woord van God niet leeg en zonder werken terug keren.
De heilige tekst toont duidelijk dat het alleen regent op het land dat het ontvangt. Als er geen land is, hoe zal de regen het water geven en het vruchten doen produceren?
“De Aarde nu was woest en leeg, en duisternis lag over de watervloed; en de Geest van God zweefde boven het water” (Genesis 1:2).
Het leven van vele mensen is zoals de Aarde was: woest en leeg.
Ondanks hun religie, evangelische kerkgenootschap, is hun leven woest en leeg…
De persoon gelooft in God, in de Bijbel, maar haar leven komt niet overeen met wat er geschreven staat in het Woord van God.
Waarom?
Omdat de Geest van God blijft zweven over dat leven. Hij wilt binnenkomen en daar wonen, maar de persoon heeft Hem geen toestemming gegeven. Dus blijft dat leven woest en leeg.
De persoon kan de Stem en het Woord zelfs goed kennen, maar als hij erop aandringt om te blijven leven volgens zijn eigen gedachtes, ideeën, dromen en persoonlijke projecten, zal het woest en leeg blijven.
De Heilige Geest blijft ZWEVEN OVER DAT LEVEN EN PRAAT, PRAAT, PRAAT… Echter, zolang er KOPPIGHEID BESTAAT, blijft uw leven woest en ledig en kan niemand NIETS doen!
Gebed, vasten, regelmatig naar de kerk gaan, niets zal uw leegte kunnen weghalen, zolang de GEEST VAN GOD GEEN CONTROLE OVER DAT LEVEN HEEFT, niet wordt gehoorzaamd en gediend met het gehele leven…
Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 883 77 64

Geen opmerkingen:

Een reactie posten