BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 29 maart 2018

WAAR GAAT U NAARTOE?




“Een ieder ging naar zijn huis” (Johannes 7:53).
“Jezus echter ging naar de Olijfberg” (Johannes 8:1).
Twee verzen, de één opzettelijk achter de ander.

Een groep mensen gingen naar huis, wat duidelijk is, omdat hun dag hoogstwaarschijnlijk al voorbij was. Echter, Iemand deed iets wat niemand zou doen, Iemand ging tegen de stroom in, Iemand ging waar niemand naartoe zou gaan, vooral wanneer de avond naderde.
Tegen de stroom ingaan dient iets essentieel te zijn in het karakter van degenen die uit God geboren zijn, omdat ze niet aan deze wereld behoren, noch anderen willen behagen of lof van iemand willen ontvangen.
We leven in een wereld met verdraaide, anemische en betekenisloze waardes. Echter, zelfs zo zien we duizenden mensen vlaggen van bewegingen omhoog heffen, t-shirts dragen met hun idealen, schreeuwen om gehoord en gerespecteerd te worden en op hetzelfde moment hun oogpunten neerleggen bij degenen die enige vorm van verzet tonen, hoe klein en verstandig het ook is. We zien de mensheid naar dezelfde plek toe rennen, zichzelf perfectioneren om erbij te horen, binnenkomen en onderdeel worden van wat volgens de grote massa het “juiste” is.
Wie heeft vandaag de dag moed om tegen de stroom in te gaan? Wie zijn degenen die het verschil maken? Wie zijn degenen die rustig volmondig “nee” zeggen tegen alles wat tegen God is? Wie zijn degenen die naar de berg gaan terwijl alle anderen naar huis gaan? Wie? De kinderen van de Almachtige!
Ja, om moed te hebben om te gaan waar niemand gaat, om te zeggen wat niemand wilt zeggen, om onder de Goddelijke macht te leven en de menselijke emancipatie te verachten om van Boven te zijn, terwijl de ene links gaat en de andere rechts… Alleen iemand die in zijn binnenste de Hemelse aard heeft en de gedachtes van God in zijn verstand heeft.
Voor deze mensen zijn de stenen die ze ontvangen van de mensen die volgens de stroom van deze wereld leven, een echte goedkeuringsstempel van het gedrag, wanneer we eenmaal weten wat het betekent om naar de berg te gaan terwijl iedereen naar huis gaat. We doen datgeen wat niemand logisch vindt, we leven op een manier waar niemand plezier in heeft, we verlaten onze comfort zone, we gaan naar een plaats zonder postcode of nummer, we lopen richting de Behoudenis.
Een belangrijk boodschap: Als een kind van de Allerhoogste wordt gestenigd, let dan goed op, want we zijn op de berg (in de Hoogte), dus de wet van de zwaartekracht zal de stenen doen terugkeren naar waar ze vandaan zijn gekomen.
Met dank aan: Bianca Carturani


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 883 77 64

Geen opmerkingen:

Een reactie posten