BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 1 februari 2016

DE 8 MYSTERIES VAN HET BEWUSTE GELOOF




Als het echt een mysterie is voor ons, vinden we in de Bijbel de antwoorden die ons helpen om dit enigma, waar het geloof in is veranderd, op te lossen, want velen begrijpen het niet in z’n geheel, maar zijn wel zeker van één ding: HET WERKT!
2. KIJK NIET NAAR ACHTEREN VS KIJK ALTIJD NAAR VOREN!
Maar Jezus zeide [tot hem]: Niemand, die de hand aan de ploeg slaat en ziet naar hetgeen achter hem ligt, is geschikt voor het Koninkrijk Gods.  (Lucas 9:62)
Het geloof nu is de zekerheid der dingen, die men hoopt, en het bewijs der dingen, die men niet ziet.  (Hebreeën 11:1)
  • Het bewuste geloof in de geboden en beloften van de Levende God staat ons niet toe om naar achteren te kijken, noch om af te wijken naar rechts (religiositeit) of links (ongeloof).
  • Het bewuste geloof doet mij hopen op een andere toekomst, want iets vanuit het verleden veranderen is onmogelijk, daarom is het geloof de zekerheid van hetgeen waarop wij hopen en door het geloof zorgen wij ervoor dat de toekomst anders en beter zal zijn.
  • Het bewuste geloof duwt ons naar voren, richting de toekomst, en nooit naar achteren, het doet mij handelen in het HEDEN. Het weet dat een hoopvolle toekomst afhankelijk is van HANDELINGEN in het HEDEN.


UKGR-Paramaribo
Neumanpad # 26
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten