BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 29 februari 2016

DE RECHTVAARDIGHEID



God is een Wezen die vol is met onbetwistbare vaardigheden en eigenschappen. Maar onder al die vaardigheden en eigenschappen is er één waarvan wij kunnen zeggen dat hij de basis is voor alle anderen: de Rechtvaardigheid! Geen van de andere eigenschappen en vaardigheden kan zonder hem bestaan. En als een Wezen zijnde die zo Heilig en zo Rechtvaardig is, vereist Hij van Zijn schepsels hetzelfde. Hij wil dat wij heilig, puur, trouw, vrezend en gehoorzaam zijn, want het is onmogelijk om een relatie met Hem te hebben zonder deze eigenschappen. Ongeacht hoe groot Zijn liefde en genade ook mag zijn, kan Hij, vanwege Zijn Heiligheid en Rechtvaardigheid, ons onmogelijk zegenen zolang wij niet beslissen om met Hem te wandelen in rechtvaardigheid.

En wanneer wij over rechtvaardigheid praten, dan refereren wij naar het praktische geloof dat geen religiositeit bevat, want dat geloof, en alleen dat geloof, kan ons rechtvaardigen en rechtvaardig maken in de ogen van de Almachtige. Het is interessant om op te merken dat zoals Hij rechtvaardigheid van ons vereist, Hij ons het geloof schenkt dat in staat is om ons rechtvaardig te maken! Dit is glorieus!!!
En wanneer wij dit geloof leven, dan is het onmogelijk dat wij de onrechtvaardigheid accepteren die door de hel gestuurd worden, want ditzelfde geloof dat ons rechtvaardigt, in opstand doet komen, ons doet strijden voor hetgeen correct is, komt direct vanuit God Zelf. Hij wil dat wij onze rechten van Hem eisen. Hij, meer dan wie dan ook, wil Zijn Rechtvaardigheid in onze levens manifesteren.
God wil niet dat wij als parasieten zullen zijn, onrechtvaardige situaties zullen accepteren en niets zullen doen. Nee! Hij wil dat wij reageren, dat wij hetzelfde als Abraham zullen doen, dat wij ons voor Hem zullen presenteren en onze zaken voor Hem brengen. Dit is het geloof van het UKGR Centrum, wij zijn zo, wij buigen ons hoofd niet voor de duivel, weet u waarom? Omdat wij voortkomen uit de bloedlijn van Abraham.
“Maak Mij indachtig, laat ons tezamen richten, spreek op, opdat gij in het gelijk gesteld moogt worden” (Jesaja 43:26).
Dit is en hoort ons geloof te zijn, want alleen het geloof doet ons de Rechtvaardigheid van God uitgevoerd zien worden!
Met dank aan: bisschop Franklin Sanches


Elke zondag om 07.00uu , 09.00uu , 12.00uu & 18.00uu (ook om 15.00uu).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten