BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 11 september 2014

DE DRIE-EENHEID VAN GOD


Wanneer wij de Hebreewse taal bestuderen, dan is het onmogelijk om het woord voor God niet constant tegen te komen, aangezien de taal die ze in Israel spreken, gemaakt werd op dezelfde manier dat het in het Woord van God staat. Het is het Woord van God die de Hebreewse taal in zijn oorspronkelijke vorm behoudt.
Alles in de Hebreewse Bijbel heeft een betekenis. De namen van de mensen; namen van de plaatsen; want een plaats wordt bij een specifieke naam genoemd; zelfs de naam van een persoon, zoals Jakob, die veranderd werd naar Israël, vanwege een belangrijke gebeurtenis.
Hetzelfde gebeurde met Abram. God veranderde zijn naam toen toen Hij zich aan Abram voorstelde als God de Almachtige, een verbond met hem aanging door middel van de besnijdenis en zijn naam veranderde in Abraham.
Alles in het Hebreews heeft symbolen en betekenis. Toen God Zich aan Abraham voorstelde als God de Allerhoogste of de Almachtige God, wat in het Hebreews betekent: “El Shaddai”, was de eerste letter waarmee God Zich bekendmaakte, “Sha”.
Deze letter, in het Hebreews is hij ש , heeft een streep waaruit drie vertakkingen uitsteken. God is een Drie-Eenheid. Bovendien kan men God niet echt kennen zonder de Here Jezus te kennen en tegelijkertijd moeten wij Zijn Geest ontvangen om God te kennen. Alles is met elkaar verbonden: 3 in 1 of 1 in 3 manifestaties.
U dient de Heilige Geest te hebben, die God is, om Hem compleet te kennen. Als dat niet zo is, dan heeft Hij Zich nog niet aan u geopenbaard.
Hoe kunt u niet deelnemen aan deze dagen van de Consecratie (Afscheiding) van alles wat zinloos en leeg is en zoveel vleselijkheid draagt, als u God echt volledig wilt kennen?
Met dank aan: bisschop Aroldo Martins



Elke zondag om 09.0uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel.:+597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten