BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 6 augustus 2014

DANK AAN ONZE VIJANDEN


Door middel van deze brief wil ik graag een paar mediakanalen bedanken: Globo TV, Folha de São Paulo en Veja Magazine; de stropdas-dragende critici; zij die achter de arrestatie van bisschop Macedo zaten; de zangers die de UKGR en Bisschop Macedo met hun “teksten” probeerden te kleineren; zij die leugens over ons hebben verteld; de kranten die artikelen verkochten die de kerk door het slijk haalden; en de radiopresentators die hun stemmen gedurende minuten, uren en zelfs weken hebben gebruikt om leugens te verspreiden naar hun luisteraars.
Ik wil ook graag de predikanten bedanken die hun preekstoel en de media hebben gebruikt om hun leden tegen de Universele Kerk te vaccineren. Zulke preekstoelen en mediakanalen zouden het goede en perfecte Woord van God moeten verspreiden onder degenen die leiden!
Ik zou ook graag hen willen danken die rebelleerden tegen deze bediening, zich afkeerden en met zich een derde van de sterren meenamen, wat in feite toont dat de Here Jezus van dit werk houdt. Hij liet toe dat dit alles gebeurde om Zijn Heilige Werk te reinigen en te zuiveren.
Ik zou ook graag hen willen bedanken die stenen wierpen naar dit Werk, omdat de Heilige Geest ons het vermogen heeft gegeven om grote kerken te bouwen met die stenen. Dit alles doet ons begrijpen dat de Universele Kerk gezegend is. De Bijbel toont ons het volgende:
“Zalig de vervolgden om der gerechtigheid wil, want hunner is het Koninkrijk der hemelen. Zalig zijt gij, wanneer men u smaadt en vervolgt en liegende allerlei kwaad van u spreekt om Mijnentwil. Verblijdt u en verheugt u, want uw loon is groot in de hemelen; want alzo hebben zij de profeten vóór u vervolgd” (Matteus 5:10-12).
Ik zou ook graag hen bedanken die door de boze geesten werden gebruikt om de Here Jezus te vervolgen, gevangen te nemen, te kruisigen en te doden. Zij dachten dat zij de mensheid kwaad deden. Maar eigenlijk hebben zij de verlorenen een grote gunst bewezen, omdat wij door de dood van Jezus toegang hebben tot de aanwezigheid van God!
Met dank aan: Pastor Sidney Silva


Elke zondag om 09.00uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres:  Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. :+597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten