BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 24 september 2013

WAT IS UW KEUZE?


Het criterium dat door de HEER gebruikt werd om de Hebreeën te redden van de engel van de dood in Egypte was hun onvoorwaardelijke gehoorzaamheid. Zij moesten een lam offeren, het bloed op de deurposten strijken, het vlees op vuur braden en het met ongezuurde broden en bittere kruiden eten.
“En aldus zult gij het eten: uw lendenen omgord, uw schoenen aan uw voeten en uw staf in uw hand; overhaast zult gij het eten; het is een Pascha voor de HERE” (Exodus 12:11).
Het leven van elke familie was afhankelijk van diens gehoorzaamheid aan dat gebod. Meer niet. Gehoorzaamheid: leven.
Ongehoorzaamheid: dood.
Hetzelfde criterium geldt voor het ontvangen van de Heilige Geest. Wie Hem wil hebben, dient eerst zijn zondige acties op te geven. Na deze moeite van geloof zal hij bezocht worden door de Here Jezus, die hem zal dopen met de Heilige Geest.
“En gij zult weten, dat Ik de HERE ben, wanneer Ik uw graven open en u uit uw graven doe opkomen, o mijn volk. Ik zal mijn Geest in u geven, zodat gij herleeft…” (Ezechiël 37:13-14).
Jezus heeft al de graven geopend. Degenen die begraven zijn in hun zondes dienen de zondes achter te laten en haastig te vluchten! In hun vlucht zullen zij de Here Jezus vinden. Doe uw deel en daarna zal de Heer Zijn deel doen.
Gehoorzaamheid aan het Woord van God houdt in de bevrijding van de engel van de dood en het ontvangen van de Engel van het Leven; Wat is uw keuze?
Dit is de boodschap van de Vasten van Daniël – dag 1 van bisschop Edir Macedo.


Speciaal gebed van maandag t/m vrijdag om 06.00uur.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten