BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 11 september 2013

NOCH HERINNERING NOCH GEDACHTENIS


Wat voor verschil maakt het, voor degene die gered is, om nu te sterven of later, terwijl hij 20 of 100 jaar oud is? Voor degenen die op het Altaar leven, en dat is de reden waarom zij gered zijn, maakt dat geen enkel verschil!

Voor hun zullen er nieuwe hemelen en een nieuwe aarde bestaan! Geen enkele herinnering van het leven op aarde, zij het goed of slecht, zal meegenomen worden met degenen die gered zijn. Want baat het om alles nieuw te hebben, maar oude herinneringen mee te nemen? Daarom maakt het, voor degene die gered is, niet uit of hij vandaag of morgen sterft: hij weet dat niets meegenomen zal worden – niet eens de herinneringen.

“Want zie, Ik schep een nieuwe hemel en een nieuwe aarde; aan wat vroeger was, zal niet gedacht worden, het zal niemand in de zin komen” (Jesaja 65:17).

Maar we kunnen niet hetzelfde zeggen voor degenen die niet op het Altaar zijn. Voor hun zullen de herinneringen van alles wat zij in hun leven op aarde meemaakten blijven bestaan (zie Lucas 16:28), vooral herinneringen van gemiste kansen om hun levens op het Altaar over te geven.

Het leven overgeven op het Altaar houdt het volgende in: Ik stop met mijn wil te doen om DE WIL VAN GOD TE DOEN; Weten dat DE GEDACHTES VAN GOD boven mijn gedachtes staan; Om te leven volgens HET WOORD VAN GOD; Dood zijn voor deze wereld.

Aangezien wij toch geen herinnering zullen hebben van het leven dat wij leiden op aarde, HOE MOOI DIE OOK MOGE ZIJN……Laten wij dan gebruik maken van dit korte leven om zielen te redden. NATUURLIJK ZIJN WIJ OP DIT MOMENT AAN HET PRATEN MET DEGENEN DIE OP HET ALTAAR ZIJN!

Met dank aan: bisschop Djalma Bezerra


Elke zondag om 9.30uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten