BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 23 september 2013

NU IS HET UW BEURT...


Hoe vaak heeft u al niet geprobeerd om uw gewoontes, manieren van handelen en denken te veranderen?
De overvloed aan informatie en bezorgdheden matten ons verstand af en beïnvloeden onze houding in het leven. Wij worden dagelijks besmet door nieuwsberichten die de sociale verloedering tonen; door middel van muziek, die inspeelt op het gevoel; films die bedrog, wrok, diefstal en agressiviteit stimuleren, die ons, elke keer weer, afstand doen nemen van hetgeen belangrijk is.


Vasten van Daniël
Één vertaling voor vasten is het volgende: “Onthouding van voedsel gedurende een bepaalde periode; onthouding van allerlei voedingsmiddelen tijdens een dag in een geest van boetedoening; onthouding.”

In de Bijbel kunnen wij bij verschillende passages over vasten lezen. Zowel in het Oude als het Nieuwe Testament vinden wij één persoon, een groep of een volk dat door deze handeling zich verzameld voor een bepaalde zaak.

Het is een manier die gebruikt wordt om uw doel aan God te tonen… Door middel van vasten, is er een sterkere toenadering, omdat er van alles wordt gedaan om het lichaam en de ziel te heiligen. Maar wie denkt dat vasten alleen maar inhoudt om zich te onthouden van voedsel vergist zich zeer… Het is véél meer dan dit. Het is een fysieke en geestelijke ontgifting. Zodoende dient degene die vast afstand te nemen van alles wat seculier is of van alles wat zijn lichaam en ziel kan besmetten… zij dat voedsel, handelingen of nietigheden!

Definieer uw doel
Er zijn verschillende redenen die een persoon ertoe drijven om te vasten: uitdagingen, stakingen; protestacties, medicinale of zelfs gezondheidsredenen!De hoofdredenen die gekoppeld zijn aan de reden om te vasten hebben echter, boven alles, met het geloof te maken.

Met het doel om de mens dichter bij God te doen komen, zal het UKGR Centrum de 7e Vasten van Daniël houden. Dit voorstel van 21 dagen heeft de geschiedenis van de profeet Daniël als basis, hij besloot om te vasten vanwege een onrecht dat hij meemaakte. 21 dagenlang onthield hij zich van voedsel en drank, zoals vlees en wijn, dat zijn lichaam verontreinigde, voor een Goddelijk antwoord.

Van 23 september tot 13 oktober zal de Vasten van Daniël gehouden worden in alle UKGR Centra, maar niet alleen maar van voedsel, maar van alles dat uw ziel verontreinigt, dingen zoals: radio, televisie, kranten, internet, muziek onder andere. Wij zullen ons alleen maar toewijden op de geestelijke opbouwing zodat de Heilige Geest uitgestort kan worden.

De Vasten van Daniël is uw gelegenheid om uit God geboren te worden en een ware ontmoeting te hebben met de Schepper. Als u een geestelijke groei wilt ontvangen of de Goddelijke zegel wilt die in staat is om uw gehele leven helemaal te veranderen, dan is dit uw moment! 21 dagen Vasten van Daniël, voor de doop met de Heilige Geest. Van 23 september tot 13 oktober, in een UKGR Centra bij u in de buurt!


Speciaal gebed van maandag t/m vrijdag om 06.00uur.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten