BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 21 mei 2013

DE VLOEK WERD VERVULD

Bisschop, Ik was gedurende 5 dagen in Israël en drie dingen trokken mijn aandacht. Ik wil ze graag met u delen. Deze drie dingen zijn gekoppeld aan de WAARHEID van het Woord van God. Het is ongelofelijk hoe waar het is en dat het vervuld wordt, ongeacht wat er gebeurt!

1e) Toen ik bij de bron van Gideon kwam, zag ik Berg Gilboa, waarover het Woord van God zegt:
“Bergen van Gilboa, noch dauw, noch regen, zij op u, gij velden der heffingen. Want daar is weggeworpen het schild der helden, het schild van Saul, niet met olie bestreken”
(2 Samuël 1:21) NBG ’51.

De foto op Berg Gilboa spreekt voor zichzelf: Het is helemaal droog, terwijl de andere bergen, op de achtergrond, vol van vegetatie zijn. Zodat u een idee kunt hebben, zelfs Staatsbosbeheer van de Staat van Israël heeft geprobeerd om het gebied te bebossen, maar hun moeite baatte niet. Bekijk de foto, die vegetatie toont rondom de berg, maar de berg zelf is kurkdroog.

2e) Het tweede ding was iets wat u zei tijdens de Vasten van Daniël. Het ging over de steden van Kafarnaüm, Chorazin en Betsaïda, zoals het in Matteüs 1:20-24 staat. Deze steden werden NIET vernietigd door de invloed van mensen, maar door aardbevingen (de invloed van de natuur) en tot de dag van vandaag zijn hun ruïnes het enige dat overbleef, een resultaat van de vloek die kwam door het ongeloof van die mensen. Bekijk de foto’s van de ruïnes van Kafarnaüm.

3e) Het derde is gerelateerd aan de Dode Zee. Het water niveau van de Dode Zee slinkt één meter per jaar, zodat zijn omgeving steeds groter wordt, sommigen zeggen zelfs dat hij aan het opdrogen is.
“Hij zeide tot mij: Dit water stroomt naar de oostelijke landstreek, vloeit af naar de Vlakte en komt in de zee; in de zee wordt het uitgestort, zodat haar water gezond wordt. En alle levende wezens die er wemelen, zullen leven, overal waar de beek komt, en er zal zeer veel vis zijn, want als dit water daarheen komt, dan wordt (het water van de zee) gezond. Overal waar de beek komt, zal alles leven” (Ezechiël 47:8-9) NBG ’51.

Bekijk de foto. Het spreekt voor zichzelf. Verscheidene zoetwaterbronnen werden ontdekt nabij de Dode zee en er groeit vegetatie in een gebied dat volkomen onvruchtbaar was. Dit is alleen maar het begin van de vervulling van het Woord van God. Als mensen toegang hadden tot dit soort geestelijke kennis (onderscheidingsvermogen), dan zouden ze niet lijden zoals ze nu lijden. Zoals wij kunnen bevestigen in Hosea 4:6, waar staat: “Mijn volk gaat te gronde door het gebrek aan kennis.”

Met dank aan: Marcos Pereira


Elke zondag om 9.30uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 377 64

Geen opmerkingen:

Een reactie posten