BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 15 april 2013

WAT DE DUIVEL WIL EN WAT HIJ NIET WIL

Het enige wat de duivel wil is om degene die berg Hermon beklimt te doen vallen. Wat hij niet wil, is dat degene die nog niet aan het klimmen was, begint met klimmen, omdat hij heel goed weet wat het betekent om aan de top van de berg te staan: per slot van rekening woonde hij op de heilige berg van God.

“Gij waart een beschuttende cherub met uitgespreide vleugels; Ik had u een plaats gegeven: gij waart op de heilige berg der goden, wandelend te midden van vlammende stenen. Onberispelijk waart gij in uw wandel, vanaf de dag dat gij geschapen werdt, totdat er onrecht in u werd gevonden” (Ezechiël 28:14-15) NBG ’51.

De fout van veel helpers is dat zij zichzelf al sterk genoeg vinden. Ze denken “Ik heb de Heilige Geest al, dus zodoende hoef ik niet te offeren in deze Campagne van Berg Hermon.” En dat is precies wat de duivel wil. Want als u al op de berg bent (in geloof), dan wil hij dat u stopt met offeren. Zodoende kan hij u gemakkelijk doen vallen (van de berg), omdat de berg de enige plaats is waar hij ons niet kan aanraken.

“Raad Ik u aan van Mij te kopen goud, (de prijs betalen – opoffering)
dat in het vuur gelouterd is… (reiniging)
witte klederen, opdat gij die aandoet… (de schone ziel van de zondaar)
ogenzalf om uw oogleden te bestrijken, opdat gij zien moogt” (de visie van Gods grootheid).
Openbaring 3:18 NBG ’51

Helpers, dit is het advies dat wij dienen op te volgen: om, op aanstaande zondag 14 april, op de top van berg Hermon, het vuur, de witte klederen en de zalving voor de ogen te halen, zodat wij de grootheid van God in onze levens kunnen zien.

Op de top van berg Hermon zagen Petrus, Jakobus en Johannes de verheerlijking van Jezus. Tijdens deze campagne zult u de verheerlijking in uw leven zien. Helpers, de tijd is nu, het moment om zich met volle kracht op het altaar te werpen is aangebroken. Uw offer voor de totale verheerlijking van uw leven.

Wie al op de berg is dient ook te offeren, zodat hij erop zal blijven, want velen (helpers, pastors, leden enz.) waren op een dag op de berg, maar zij stopten met offeren. Ze werden verslagen en zijn gevallen in hun geloof.

Met dank aan: Bisschop Sérgio Correia


Elke zondag om 9.30uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten