BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 30 april 2018

VERENIGD IN DE NAAM VAN MEDELEIDEN



“Verder zeg Ik u dat, als twee van u op de aarde iets, wat dan ook, eenstemmig verlangen, het hun ten deel zal vallen van Mijn Vader, Die in de hemelen is. Want waar twee of drie in Mijn Naam bijeengekomen zijn, daar ben Ik in hun midden” (Mattheus 18: 19-20)
Vanaf dit moment stond vast wat er bereikt kon worden door twee mensen die in het Woord van God geloven. Zij hebben de macht om vast te binden en ontbinden, om het eens of oneens te zijn met iets hier op aarde, en hetzelfde zal in de Hemel gebeuren!
Het is voor niemand nieuws dat de duivel en zijn gevallen engelen het tegenovergestelde van het geloof op deze wereld hebben gebruikt, om degenen te neutraliseren die de strijd van het leven tegen de hel voortzetten.
De duivel denkt op de volgende manier: “Als zij iets op Aarde vaststellen, zal het in de hemel vastgesteld worden. Dus, waarom niet hetzelfde in de hel toepassen?”
Zo zijnde, wordt het: “Verder zeg ik jullie (de demonen) dat, als twee van u op de aarde wat voor angst of twijfel dan ook, eenstemmig verlangen, het hun ten deel zal vallen door lucifer, die in de hel is. Want waar twee of drie bijeengekomen zijn, in de naam van medelijden, daar zal de prins van duisternis in hun midden zijn.”
Nu is het duidelijk waarom u het klagen en met anderen over uw problemen praten, dient te vermijden. Als u wacht op hun medelijden, zal de duivel altijd iemand sturen om het met uw zwakheden eens te zijn. Het zijn boodschappers van de hel die samen met u zullen huilen om de macht van God in uw leven te onderbreken.
Beste lezer(es), blijf niet over uw problemen praten en troost zoeken, want dit gedrag is als een magnetische kracht die de boodschappers van de duivel aantrekt, dragers van medelijden die altijd zullen zeggen:
“Wat zielig voor jou.”
“Wij begrijpen jouw zwakheid.”
“Niemand is perfect.”
“Het leven is echt zo.”
“God weet dat het niet makkelijk is.”
“Dit is jouw kruis.”
“Arme jij.”
“De situatie is slecht voor iedereen.”
Zulke zinnen zullen u beter en vertroost doen voelen. U kunt zich al inbeelden dat iemand u de schouder aanbiedt om op te huilen.
Naar de hel met deze medelijden! Zoek geen mensen die vanwege een situatie zullen huilen. Dit zal niets in uw leven veranderen. Integendeel, wanneer u alle verdriet dat u voelt, alle angst en twijfel die u heeft, aan iemand belijd, zal de medelijden het eens zijn met uw zwakheid, en het met u hier op Aarde vaststellen. Hetzelfde zal automatisch in de hel worden vastgesteld.
Elke keer dat u zegt: “Ik kan het niet, ik kan dit of dat niet bereiken”, HERHAAL ik, wanneer het door iemand wordt belijd die negatief is, zal het allemaal in de hel worden vastgesteld. U zult gebonden blijven aan het ongenoegen dat u nooit in geen enkel gebied van uw leven heeft overwonnen.
Sta op tegen deze situatie en geef een gil! Maar GIL met kracht: DE GEHELE HEL WORDT VASTGEBONDEN!
Begin nu elk soort gevoelens van medelijden te weerstaan. Stop met huilen en het constante geklaag! Wees STERK en MOEDIG!
Accepteer dat gehuil niet en die gedachte van “Ik kan het niet”. U kunt het wel, want ALLES is mogelijk voor degene die gelooft!
Wanneer u door het geloof handelt, wordt het werk van de duivel, in het leven van degene die lijdt, onderbroken. Daarom prediken wij in de Universele Kerk geen medelijden, want zo’n gevoel is niet alleen bedrieglijk, maar ook vruchteloos.
Wat we prediken is de geest van opstand tegen de hel, de boodschap van alles of niets. Als de God waarin wij geloven echt is, moet de hel op zijn knieën vallen!
Nu is het in uw handen. U kunt het in de hemel vaststellen of in de hel. U kunt de werken van de duivel onderbreken of er continuïteit aan geven. De keuze is aan u.
Dus, zult u blijven huilen of in opstand komen tegen uw situatie? Zult u naar voren gaan of achteruit?
God zegent u!
Met dank aan: Bisschop Marcelo Pires
Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 883 77 64

Geen opmerkingen:

Een reactie posten