BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 4 april 2018

HEER VAN WIE?




De werknemer gehoorzaamt zijn baas, omdat hij niet het risico wilt lopen om zijn baan te verliezen. Als hij zijn baan verliest, zal zowel hij als zijn familie gelimiteerd zijn en te maken kunnen krijgen met ellende en honger.
Maar de vrees om het eeuwig leven te verliezen, lijkt de meerderheid die zegt in Jezus als HEER te geloven, niet te storen.
Misschien omdat ze denken dat de Goddelijke genade het zal winnen van de gerechtigheid bij het Laatste Oordeel. Dit heeft hun nalatig gemaakt in het geloof. In dit geval zijn ze vergeten dat de genade en liefde toegevoegd zijn in Zijn Rechtvaardige Karakter.
Het baat niets om in Hem en Zijn Woord te geloven en doorgaan met zich te onderwerpen aan de impulsen van het corrupte hart of de stem van het kwaad.
Juist vanwege dit, zeg ik zonder te overdrijven, dat een meerderheid van de gelovigen onderdrukt is. Hun lippen hebben Jezus als HEER belijdt. Echter, ze weigeren Zijn Stem te gehoorzamen.
“Dit volk nadert tot Mij met hun mond en eert Mij met de lippen, maar hun hart houdt zich ver bij Mij vandaan; maar tevergeefs eren zij Mij, omdat zij leringen onderwijzen die geboden van mensen zijn” (MattheĆ¼s 15:8-9).
Jezus Christus is de HEER van de Hemelen, van de Aarde en van alles wat er in het Universum is. (Zie Kolossenzen 1:16)
Maar, met betrekking tot de mens, is Hij alleen de HEER van degenen die Hem dienen.
Wees gezegend in de Naam van de Here Jezus Christus!
Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 883 77 64

Geen opmerkingen:

Een reactie posten