BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 24 december 2014

PROFETISCHE VISIE


Peinzend over de grootheid van de schepping, kwam er een gedachte, een bijzondere vraag in mij op die mij intrigeerde: Waarom schiep de Eeuwige Almachtige, miljarden of biljoenen sterren, waarvan het in de praktijk, geen verschil zal maken op Aarde, als ze zouden ontbreken?
De zon, bijvoorbeeld, is onmisbaar voor het leven op aarde. Het verlicht en genereert energie die de planeet Aarde in stand houdt; de maan ook. Niet alleen verlicht hij de nacht, maar hij maakt ook deel uit van de balans van de Aarde. Maar, hoe zit het met de ontelbare de sterren die verspreid zijn door het gehele Universum? Wat voor voordeel bieden zij de mensheid?
Toen kwam het antwoord in mij op: De volheid van de oneindige Grootheid van de Schepper heeft al dit prachtige, weelderige en ongrijpbare gemaakt, zodat het menselijk wezen dit kan zien en zich kan realiseren en erkennen hoe Groot de Here God van Abraham, Isaak en Israël is.
Daarom zei koning David:
“De hemelen vertellen Gods eer, en het uitspansel verkondigt het werk zijner handen” (Psalmen 19:2).
Als wij Hem niet erkennen door middel van Zijn wonderbaarlijke en zichtbare Werken, dan zullen zij tegen ons getuigen bij het Laatste Oordeel. Dus, niemand, maar dan ook niemand, zal zich kunnen verontschuldigen en zeggen dat hij niet wist van het Bestaan van de Allerhoogste!
Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 09.00uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten