BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 3 december 2014

DE BEDIENING OP HET ALTAAR


Het Altaar is de Plaats van zegens, gemeenschap en verbondenheid met God. Maar het is ook de Plaats van het offer.
Het is een voorrecht voor de mensen die daarop leven en daar hun leven zaaien voor de Geest van God, zodat zij uit Dezelfde Geest het eeuwige leven kunnen oogsten. De keuze om op het Altaar te dienen is glorieus. Het is niet makkelijk. Anders zouden er niet zo weinig dienaren zijn.
Maar alleen de Heer en de dienaren voelen de vreugde van de heerlijkheid van de vruchten van het Altaar. Ze zijn eeuwig, als zuiver goud; stralend als diamanten…Er is niets meer eerbaar dan het dienen als een instrument van Gods Geest voor de Redding van de zielen.
“Want wat zou het een mens baten, als hij de gehele wereld won, maar schade leed aan zijn ziel? 
Of wat zal een mens geven in ruil voor zijn leven?” (Matteüs 16:26)
Alle grootheid, rijkdom en schoonheid van de wereld, badend in het zonlicht gedurende de dag en de maan en de sterren in de nacht, is niets vergeleken met de glorie van de Redding van een enkele ziel. De ziel is onbetaalbaar. Als er slechts één verloren ziel in deze wereld zou zijn, zou de Almachtige alsnog zijn gekomen om Zich op te offeren in zijn voordeel.
Het is de visie van de Almachtige voor de mensheid; het is ook de visie van Zijn kinderen. Stelt u zich de beloning voor van wie een ziel wint! Stelt u zich de beloning voor, van wie meerdere zielen wint… Wie dezelfde vreugde van de zielenwinnaar wil ervaren, dient op het Altaar te leven en voor de Geest te zaaien op het Altaar.
“Want wie op (de akker van) zijn vlees zaait, zal uit zijn vlees verderf oogsten, 
maar wie op (de akker van) de Geest zaait, zal uit de Geest eeuwig leven oogsten” 
(Galaten 6:8).
Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 09.00uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel.: +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten