BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 8 juli 2014

IETS NIEUWS

“Zie, Ik maak iets nieuws, nu zal het uitspruiten; zult gij er geen acht op slaan? 
Ja, Ik zal een weg in de woestijn maken, rivieren in de wildernis” (Jesaja 43:19).
Als wij stilstaan bij de grootheid van de Almachtige God, hoe Hij alles zo wonderbaarlijk heeft gecreëerd in de hemel en op aarde, de zichtbare en de onzichtbare dingen, en de grote diversiteit van Zijn werken, vragen wij ons af of er nog iets is om te creëren.
Hij beantwoorde dit Zelf: 
“Zie, Ik maak iets nieuws, nu zal het uitspruiten”
Weet u wat dit betekent? De Eeuwige Schepper is niet gestopt met werken! Dezelfde Geest die in het begin over de wateren zweefde, in het begin van de schepping, en de woorden van de Almachtige uitvoerde, gaat nog in volle kracht door.
“Weet gij het niet, hebt gij het niet gehoord? Een eeuwig God is de HERE, Schepper van de einden der aarde. 
Hij wordt noch moede noch mat, zijn verstand is niet te doorgronden” (Jesaja 40:28).
Dat klopt! Hij is onvermoeibaar. Hij deed in het verleden buitengewone dingen, maar Hij wil nog meer doen in de levens van degenen die werkelijk geloven en bereid zijn te luisteren en Zijn roeping te beantwoorden. De Heilige Geest versterkt degenen die het zat zijn van alle teleurstellingen en onrechtvaardigheid en Hij geeft kracht aan degenen die geen kracht meer hebben.
Wanneer de deuren van de Tempel van Salomo geopend zullen worden, zullen er zeker grote dingen gebeuren, maar de grootste glorie zal de aanwezigheid van onze God zijn, op allen die Hem die dag zullen zoeken. Het zal voor een persoon, al heeft hij een hart van steen, onmogelijk zijn om niet aangeraakt te worden door onze Here Jezus. De hele Tempel zal vervuld worden door de zoete aroma van de Geest van onze God.
Het zal zijn als de dauw die uit de hemel valt, of de regen die op het droge land valt. Oh, wat een dag! De Here, onze God zal grote opluchting, vreugde en blijdschap geven aan onze zielen! Hij zal ons eren, omdat Hij welbehagen heeft in ons, omdat alles enkel werd gedaan voor Zijn glorie.
Met dank aan: bisschop Domingos Siqueira


Elke zondag om 09.00uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten