BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 6 januari 2014

PROBEER DIT TE BEGRIJPEN


Ik herinner me een documentaire over de ondergang van de Titanic, waarbij onderzoekers apparaten, die zij van afstand konden besturen, naar de bodem van de oceaan moesten sturen, omdat geen enkel mens, vanwege de druk, zo diep zou kunnen duiken. Al werd er een onderzeeër gestuurd, dan zou hij helemaal in elkaar gedrukt worden. Vreemd genoeg zond de camera, die op deze apparaten gemonteerd zat, niet alleen beelden van wrakstukken van de Titanic uit, maar er konden ook kleine visjes gezien worden die op de bodem zwemden.


Hoe kunnen we dit verklaren? Die visjes leken zo klein en fragiel, alsof wij ze met onze handen zouden kunnen verscheuren, en zij zwommen op die diepte zonder enig probleem met de druk of uitpuilende ogen.
Het antwoord is simpel: de druk in het binnenste van deze visjes is groter dan de druk van buiten, op de bodem van de zee.

Probeer nu te begrijpen waarom de deuren van de Universele Kerk nooit sluiten, terwijl er zoveel vervolgingen, laster en haat onze kant op gestuurd wordt door de broers van Kaïn; juist het tegendeel gebeurt, de Kerkt breidt zich uit en groeit overal ter wereld.

Probeer dit te begrijpen.
- Waarom is de woede van degenen die de kerk zo haten zo ineffectief?
- Waarom zijn alle aanvallen jegens bisschop Macedo en andere bisschoppen, pastors, assistent pastors en leden van de Universele Kerk zo nutteloos?
- Waarom zien wij nog “dienaren” die het Altaar, de Kerk en zelfs God verlaten? Zij kwamen naar de Kerk, werden genezen, financieel gesproken succesvol, maar de druk in hun binnenste was zwakker dan de verleidingen van de wereld.

De druk die zich in ons binnenste bevindt is sterker dan alle tegenwerking, omdat de Universele Kerk door de Heilige Geest geschapen werd. Deze kracht komt van Hem en doet ons de hel confronteren en overwinnen. Nadat wij eenmaal uit God geboren zijn en de Heilige Geest ontvangen, wordt de druk in ons sterker dan de druk van de zonde, verslavingen, pornografie, hoererij, haat, jaloezie enz. Uw innerlijke kracht wordt sterker dan de druk van deze wereld. Met deze druk wordt u een ware getuige van Jezus, tot aan de uithoeken van deze Aarde! Dat God jullie zegene!


Met dank aan: bisschop Marcelo Pires 


Elke zondag om 9.30uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten