BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 5 juli 2012

NACHT VAN DE BEHOUDENIS

Een van de meest belangrijke stap voor de behoudenis is om het Koninkrijk der Hemelen
te kunnen bereiken. Het is een PRIORITEIT. Een ieder die God wilt moet zeker van zijn
prioriteiten zijn. U moet weten wat op de eerste plaats komt en moet komen, zoals
onze Here ons leerde.


“Het is met het koninkrijk van de hemel als met een schat die verborgen lag in een
akker. Iemand vond hem en verborg hem opnieuw, en in zijn vreugde besloot hij
alles te verkopen wat hij had en die akker te kopen.”
Mattëus 13:44

Hier merkt u 3 punten: 1e een verborgen schat, 2e blijdschap bij het vinden en 3e allesverkopen om het te kunnen hebben.
Ten eerste was het schat verborgen, dus moest iemand het zoeken. Dus om God te kunnenhebben moet ik klaar zijn om Hem te zoeken, want de dingen van God komen niet vanzelf, ze moeten verzocht worden maar waar zoekt u naar? Dat is de grootste vraag…velezoeken in God de aardse dingen terwijl onze Heer ons anders leerde (lees Lucas 11:9-13). Hier leert Hij ons om te vragen, kloppen en zoeken voor de Heilige Geest die in feitede grootste schat van allen is en u kunt Hem alleen hebben wanneer u alles “verkoopt”of beter offert om uw behoudenis te hebben.


 Ik heb mensen gezien van geloof wiens prioriteit in het geloof anders was dan de Heilige Geest. Ze baden voor succes, voor genezing, relatie, huwelijk, enz. Maar uiteindelijk hebben ze alles verloren omdat ze de schat hadden “gevonden” maar Hem niet als prioriteit hebben gesteld met als gevolg daarvan hebben ze hun blijdschap ook verloren. Tot het moment dat God de eerste prioriteit in uw leven is,gaat u nooit deze “blijdschap” kunnen meemaken. In feite als God niet de eerste in uw leven is, is Hij daar niet.

En ik geloof dat God veel laat gebeuren in uw leven zodat u uzelf aan Hem zal bewijzen dat Hij de eerste is. Hierom van de offers of beter het offer van Abraham. Waaromvroeg God hem zijn enige zoon? Juist om te zien wie op de eerste plaats was, Isaac, Abrahamof God.
U moet zich afvragen wat is de prioriteit van mijn behoudenis?

Elke woensdag speciaal om 18.00uur.

UNIVERSELE KERK VAN GODS RIJK
Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Telf. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten