BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 19 juli 2012

NACHT VAN BEHOUDENIS


Eerlijkheid is nog een stap om Gods koningrijk te kunnen zien. Zonder dit eigenschap gaat u nooit behouden worden of zelfs een echte ontmoeting met God kunnen hebben.


“ Maar Zacheüs was gaan staan en zei tegen de Heer:
‘Kijk, Heer, de helft van mijn bezittingen geef ik aan de armen, en als ik iemand iets heb afgeperst vergoed ik het viervoudig.’
Jezus zei tegen hem: ‘Vandaag is dit huis redding ten deel gevallen, want ook hij
is een zoon van Abraham.”
Lucas 19:8-9

Zacheüs was een tollenaar die de mensen bestal, dus alles wat hij in het leven had kunnen veroveren was door te liegen, bedriegen, vals en oneerlijk zijn. In de ogen van de mensen van deze wereld is dat verkeerd, onrechtvaardig maar het is wel te begrijpen wie doet het niet?

In feite vaak zijn onze ouders families, onze zogenaamde “voorbeelden” die ons ervan overtuigen van: “Ga door, iedereen doet het.

” En zo bouwen we in het koningrijk van deze wereld maar in Gods Koninkrijk kan er nooit zo worden “opgebouwd”! Of u bent serieus of niet, echt of nep of eerlijk of vals en natuurlijk zal uw leven ook en weerspiegeling van dat zijn.

Er is niets mogelijker voor ons dan eerlijk zijn, Zacheüs is eerlijk geweest, niemand heeft hem iets gevraagd, gedwongen of geforceerd maar hij luisterde naar de STEM van Jezus en besloot om zijn leven te corrigeren en hij deed wat hij echt en eerlijk dacht dat gedaan moest worden voor zijn be- houdenis.

Merk dat hij wel kon zeggen: “Heer vanaf nu ga ik het niet meer doen” en verder gaan met zijn geloof maar zal dat de proef zijn dat hij echt klaar was om de “prijs” te betalen om zijn behoudenis te bereiken, waar zal de proef zijn dat hij niet meer volgens deze wereld en zijn principes zal leven maar volgens de principes van God? (Lees Mattëus 19:16-21-22 & Mt.5:23- 24, Mt.5:43-45).

Daarom een ieder die Hem en Zijn koninkrijk willen moeten beginnen met een offer en dat is de actie die vervolg uw echt, transparant en eerlijk redeneren tegenover de STEM van de HeiligeGeest.

Eerlijkheid leid u naar de rechtvaardige actie van het geloof dat het offer is, overgave,
opgeven en verlies van al uw leven en alles wat ze inhoud om het Koningrijk.
 (Lucas 9:23-25)

Het koningrijk van deze wereld kan opgebouwd worden uit oneerlijkheid maar
het Koninkrijk vanGod niet!
(Lees Psalm 81:14-17)

Bent u klaar om eerlijk te zijn en de prijs te betalen?

Elke woensdag speciaal om 18.00uur
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Telf. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten