BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 25 juli 2019

IK HEB GEOFFERD, EN NU?




Leef nu deze 5 stappen na:
“Werp dan uw VRIJMOEDIGHEIDniet weg, die een grote beloning met zich meebrengt. Want u hebt VOLHARDING nodig, opdat u, na het volbrengen van de WIL VAN GOD, de vervulling van de belofte zult verkrijgen. Want: Nog een heel korte tijd en Hij Die komt, zal komen en niet uitblijven. Maar de rechtvaardige zal UIT HET GELOOF LEVEN, en als iemand zich onttrekt, Mijn ziel heeft in hem geen behagen. Wij zijn echter geen mensen die zich onttrekken en daardoor naar het verderf gaan, maar mensen die geloven, tot BEHOUD VAN HUN ZIEL.” (Hebreeën 10:35-39)
1 – VRIJMOEDIGHEID: Wanneer iemand de stem van God hoort, zoals Abraham, is er moed nodig om te kunnen beantwoorden. Nadat de persoon naar Zijn stem heeft geluisterd en zich overgaf op Zijn Altaar, is het noodzakelijk om op Zijn karakter te vertrouwen en geloven dat Hij Zijn belofte zal vervullen. Om deze reden mogen we niet naar de omstandigheden kijken, maar onze ogen richten op Zijn beloften.
2 – VOLHARDING: Doorzettingsvermogen is geen optie, het is een noodzaak van het geloof. Alleen degenen die volharden geloven dat hun geloof niet tevergeefs is. Nadat de engelen de boodschap hadden gebracht dat Abraham en Sara een zoon zouden krijgen, moest hij volharden gelovend dat hij de zoon een jaar later in zijn handen zou hebben (Genesis 18:10).
3 – WIL VAN GOD: Het ware offer is hetgeen wat op het Altaar wordt geplaatst wat God vraagt en wat we zijn en daarin ook onze eigen wil. God zal nooit iets doen dat niet in overeenstemming is met Zijn wil, dus vraag uzelf af: Is wat ik vraag Gods wil?
4 – UIT HET GELOOF LEVEN: God roept ons niet voor een avontuur op het Altaar, Hij wil niet dat wij daar door heen lopen, maar dat we door het geloof leven, oftewel, leven volgens Zijn Woord, en niet de armen kruisen, nadat wij het geloof op het Altaar hebben gemanifesteerd.
5 – BEHOUD VAN DE ZIEL: We hebben velen gezien die, na het veroveren door het geloof, het geloof niet manifesteren om het geloof te behouden, de reden hiervoor is omdat ze niet geven om het belangrijkste voor de mens en de grootste reden om zichzelf op het Altaar te lanceren: DE BEHOUDENIS VAN DE ZIEL.
Wanneer de veroveringen komen, verlaat het geloof dan niet door van uw veroveringen uw god te maken, en zolang de veroveringen niet komen, behoud uw vertrouwen.

Met dank aan: Bisschop André Cajeu


Elke zondag speciaal om 07.00uu, 09.30uu, 12.00uu, 16.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten