BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

vrijdag 19 juli 2019

DE TWEE BRONNEN




Er zijn twee bronnen van kracht in deze wereld: van het Goede en van het Kwade. De bron van het Goede stroomt leven door de Geest van God, en die van het kwade stroomt dood door de geest van de duisternis.

Beide bronnen zijn geestelijke krachten die in deze wereld werken door menselijke instrumenten. De geest heeft een lichaam nodig om zich in de wereld te manifesteren. Zowel de Geest van het Goede als die van het Kwade hebben het menselijk lichaam nodig om zichzelf te uiten.
Terwijl de Geest van God mensen van karakter zoekt om het goede te zaaien onder de naties, zoekt de geest van het kwaad mensen zonder karakter op om hen te gebruiken als pedofielen, moordenaars, verkrachters, corrupten, kwaaddoeners om het kwade onder de naties te zaaien. Zijn doel is om de mensen in het bestaan van de Rechtvaardige, Heilige en Genadige God te doen twijfelen.
De vraag is: waarom zijn de kwade krachten actiever in de wereld geweest dan de goedaardige? Omdat de helpers van het kwade zich niet bekommeren om de toekomst van hun ziel. En de meerderheid van de wereld ook niet.
Maar de helpers van het Goede, instrumenten van de Geest van het Goede, zijn er maar weinig. Ook zijn er maar weinigen die gekozen en behouden zijn. Omdat maar weinigen zich hebben toegewijd aan de Weg, de Waarheid en het Eeuwige Leven.
Met wie heeft u een compromis?
Bisschop Edir Macedo



Elke zondag speciaal om 07.00uu, 09.30uu, 12.00uu, 16.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten