BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 12 december 2018

KWAADAARDIGHEID, DE GEESTELIJKE WORM






Heeft u al eens iemand met wormen gezien? Die persoon kan essentiële en gezonde voeding eten, maar zelfs zo blijft diegene zwak. Dit gebeurt doordat de worm de vitamines en alles wat goed is aan de voeding, opeet. Geestelijk gesproken is dat hetzelfde geval.

Waarom zijn er mensen die krachtige woorden en glorieuze getuigenissen horen, maar elke dag zwakker worden? Omdat ze de kwaadaardigheid laten binnenkomen.
Deze kwaadaardigheid straft! Heeft u dit al eens gehoord?
Wanneer ouders hun kind straffen en hij ziet iedereen plezier en blijdschap hebben, maar hij mag niet, maakt dat hem verdrietig. Zo is het ook met de kwaadaardige mensen in ons midden, zoals staat geschreven:
“Laat uw boosheid u tuchtigen en uw afdwaling u kastijden; weet en zie, dat het boos en bitter is, dat gij de Here uw God hebt verlaten, en dat er geen vrees voor Mij bij u is, luidt het woord van de Here, de Here der heerscharen.” (Jeremia 2:19)
U ziet anderen veroveren, vooruitgaan, soms zelfs terwijl ze minder lang in de kerk zijn dan u, maar de kwaadaardigheid heeft u tegengehouden en heel erg!
Wanneer iemand overspel pleegt of steelt etc., weet diegene dat hij fout zit, weet diegene dat hij in de zonde leeft. Maar de kwaadaardigheid is erger, want een kwaadaardige persoon denkt dat hij goed zit en daarom is het nog erger dan een persoon die gevangen zit in een andere zonde.
De waarheid is dat de kwaadaardigheid alle het goede wat u heeft, weghaalt. Hij maakt uw ogen, uw gedachten en uw hart vies. Daarom moet u zich schoonwassen van de kwaadaardigheid.
Het is makkelijker om met iemand te werken die voor het eerst naar de kerk komt dan met iemand die kwaadaardig is.
De kwaadaardigheid komt van het luisteren naar kwaadaardige personen en door wat u ziet. De kwaadaardigheid komt niet wanneer we over de Heilige Geest praten, maar wanneer we praten over het offer.
Als u me vraagt wat de Campagne van Israël is, zou ik u antwoorden dat het iets heiligs is, iets puurs. Het is een kans die ik heb om mijn God te eren en een kans voor mijn behoudenis.
Nu, als u een ongelovige vraagt wat de Campagne van Israël is en wat het offer is, gaat diegene u zeggen dat het iets absurds is, dat hij het niet accepteert en dat de pastor een dief is.. Echter, dit horen van ongelovigen is normaal, maar wat erger is, zijn de kwaadaardigen die in de kerk zijn en op deze manier denken.
“Reinig uw hart van boosheid, Jeruzalem, opdat gij behouden wordt; hoelang zullen in uw binnenste uw zondige overleggingen verwijlen?”
(Jeremia 4:14)
Als u wilt overwinnen, doe dan nu een serieus gebed! Vraag aan God om de kwaadaardigheid uit u te halen, omdat, als u even stopt om na te denken, u tot de conclusie komt dat dit uw leven al een lange tijd vertraagd heeft.
Wast zich schoon van de kwaadaardigheid en binnenkort zullen we uw getuigenis horen.
Na dit serieuze gebed waarbij u God vraagt u te wassen van alle kwaadaardigheid, vraag aan God wat Hij wilt van u! Heb moed om dit gebed te doen en heb moed om te gehoorzamen en te geven wat God u zal vragen.
Geloof! We zijn bijna bij aan het einde van de Campagne van Israël, de kwaadaardigheid zorgt ervoor dat de persoon de kans verliest die God aan het geven is.
God zegent u!
Hij wacht op u op het Altaar!
Met dank aan: Bisschop Jadson Santos


Elke zondag speciaal om 07.00uu, 09.30uu, 12.00uu, 16.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten