BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 17 december 2018

HOE BENADEREN WE GOD?




We staan op het punt om de Berg (Altaar) Karmel te beklimmen en om het vuur te doen neerdalen, is het belangrijk om naar sommige details te kijken. Daarom laat de Heilige Geest zien hoe we God moeten benaderen:
“Laten wij tot Hem naderen met een waarachtig hart, in volle zekerheid van het geloof, nu ons hart gereinigd is van een slecht geweten en ons lichaam gewassen is met rein water.” (Hebreeën 10:22)
Waarachtig hart – betekent een oprecht hart, zonder hypocrisie. Elia was oprecht om in opstand te komen tegen de situatie van het volk dat tussen twee gedachten hinkten, omdat er een Almachtige God was die met hem was. Als u in deze God gelooft en dit huidig leven niet accepteert, wees dan oprecht als u het altaar nadert om uw leven te presenteren als een levend offer, heilig en aangenaam voor God.
Volle zekerheid van het geloof – Jezus eiste nooit van ons een groot geloof, maar dit geloof moet volkomen zuiver zijn, zonder enig spoor van twijfel of gevoel. Elia’s moed om de 450 profeten van Baäl uit te dagen, was een teken dat hij de volledige zekerheid had over het geloof. Als u in dat geloof bent, ga dan naar het Altaar en daag al uw problemen uit.
Ons hart gereinigd is van een slecht geweten – Als er enige vorm van zonde is, die uw actie van geloof zou kunnen verstoren, belijd het dan:
“…Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.” (1 Johannes 1:9)
Lichaam gewassen met rein water – Niet alleen het lichaam zal gewassen worden, maar vooral de ziel. Het overweldigende geloof van Elia was, dat hij een rein geweten had, want hij leefde in constante gehoorzaamheid aan het Woord van God en dus;
“Laten wij de belijdenis van de hoop onwrikbaar vasthouden, want Hij Die het beloofd heeft, is getrouw.” (Hebreeën 10:22)
God zegent jullie in deze Campagne van Israël!
Met dank aan: Bisschop Sergio Corrêa


Elke zondag speciaal om 07.00uu, 09.30uu, 12.00uu, 16.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten