BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

vrijdag 12 januari 2018

U EN UW FAMILIE IN DE SCHUILPLAATS VAN DE ALLERHOOGSTE91 DAGEN IN DE SCHUILPLAATS VAN DE ALLERHOOGSTE
De weg naar deze schuilplaats is door de deur, die de Here Jezus is. Maar het heeft geen zin om door deze Deur te gaan en slechts de Schuilplaats van de Allerhoogste te “bezoeken” wanneer de moeilijke momenten komen. Het is noodzakelijk om van Jezus de permanente verblijfplaats te maken. Alleen zo zullen de mensen de beloftes leven die in Psalm 91 worden beschreven en een leven zonder angst hebben.

“Er zijn mensen die bang zijn geweest om zelfs goede dingen te leven, zoals trouwen. Want God heeft ons niet gegeven een geest van angst, maar van moed en macht…” benadrukte de bisschop. Hij legde uit dat Gods regels voor onze welzijn en onze bescherming zijn en dat wanneer we Zijn Woord gehoorzamen, de angst ons leven niet kan binnendringen.
“Om de geest van angst te overwinnen, is het noodzakelijk dat u vervuld wordt met de Geest van God. Ga Zijn Schuilplaats binnen en leef in een onvoorwaardelijke gehoorzaamheid aan Hem. Wees een persoon van woord en bereidwilligheid om te doen wat God van jou vraagt. Als u met Hem wandelt, zal Hij u beschermen.”
Kom daarom aanstaande zondag om de bescherming voor uw leven en uw familie te ontvangen, in een UKGR Centra bij u in de buurt.
Bisschop Renato Cardoso


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten