BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 16 november 2017

HET STEVIG FUNDAMENT VAN ...




Het stevig fundament van de dingen die men hoopt

Als het gaat om dingen die door de menselijke ogen onzichtbare en onmogelijke zijn, zoals een ziekte die genezen wordt, een geliefde die bevrijdt wordt of welke persoonlijke droom of realisatie die de persoon wilt zien, is het geloof in de Belofte van God de enige uitweg. Er is geen andere optie.
Wat voor soort geloof?
Zoals de tekst zegt, het geloof dat stevig gevestigd is in het fundament. Oftewel, de persoonlijke overtuiging van wat in het Woord Beloofd is, ongeacht welke omstandigheid dan ook. Het Geschreven Belofte is het documentaire bewijs dat het zal gebeuren. Het moet koste wat het kost gebeuren, rekening houdend met het feit dat het Geschreven Woord niet menselijk is. Het Woord is van de Almachtige God en het mag niet falen!
Dit was het soort geloof dat de Here Jezus gebruikte om de satan te overwinnen. Nu, als de het geloof van de Zoon van God dat gevestigd is in de Beloftes, in de woestijn heeft gewerkt, hoe zal het niet vandaag de dag op dezelfde manier met de kinderen van God functioneren?
Ik geloof dat het grote probleem is dat velen van het geloof zich niet altijd op het stevige fundament van het Belofte hebben gesteund. In plaats hiervan mengen ze de gevoelens van het hart met de christelijke overtuigingen. Of ze verdelen hun geloof in het Woord met de meningen van anderen die niets te maken hebben met de Geschreven Tekenen in de Heilige Bijbel.
Als de mens verontwaardigd wordt, wanneer hij verhinderd wordt om het woord waar hij zich aan heeft toegewijd te vervullen, stel u eens de Almachtige voor. Zal Hij falen?
De Here Jezus zei: De hemel en aarde zullen voorbijgaan, maar mijn woorden zullen geenszins voorbijgaan. (MattheĆ¼s 24:35)
Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten