BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

vrijdag 26 augustus 2016

ZIELEN WINNEN




Het doel van al het werk dat wij verrichten is ‘zielen’. En voor wie de passie heeft om zielen te winnen, is er geen betere manier om dit werk te doen, dan als een helper.
Elke helper dient het bewustzijn te hebben dat al zijn werk, al zijn inzet in het Werk van God, gericht dient te zijn op het winnen van zielen. Want, als hij niet toegewijd is aan dit doel, zal hij geen enkel nut hebben voor het Koninkrijk van God, hij werd nu eenmaal gered om te redden.
Uiteraard, de grootste zorg en aandacht dienen dubbel zo groot te zijn voor zijn eigen Behoudenis. Alleen daarna kan hij al zijn kracht investeren in de Behoudenis van de verlorenen, naast het waarschuwen van degenen die ogenschijnlijk in het geloof zijn, en denken dat het goed gaat, terwijl zij het risico lopen om geestelijk te vallen als zij niet waken.
Wat is het salaris van een zielenwinnaar? Wat maakt een zielenwinnaar heel blij? Welk plezier heeft een zielenwinnaar? Het antwoord is heel simpel: een persoon helemaal vernietigd, in zijn eigen ogen een mislukking, in wanhoop, gebroken, afgewezen door alles en iedereen, tot God zien komen en hem zien veranderen. Dit is het salaris en de grootste blijdschap van een zielenwinnaar.
Met dank aan: bisschop Roberto Mauzer


Elke zondag om 07.00uu , 09.00uu , 12.00uu & 18.00uu (ook om 15.00uu).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten