BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 10 augustus 2016

GETUIGENIS




“Wie hield de oceanen in zijn hand en grensde de hemel af tussen duim en pink? Wie kent het gewicht van de aarde en weegt de heuvels en de bergen?”
Gods werken zijn groot
Gods zegens zijn groot
En Gods plannen voor jouw leven zijn ook……GROOT.


Ongeveer 15 jaar geleden kwam een jongeman van het platteland naar Kaapstad met niets dan de drang en het verlangen om de cirkel van armoede in zijn familie te doorbreken.
Ondanks het feit dat Siviwe Mpengesi opgegroeid is in een arme familie weigerde hij om toe te geven aan die situatie. Zonder studies of werk en wonend in een krot, verliet de jongeman zijn dorp en vertrok hij naar de stad. Daar vond hij een baan als beveiliger.
Op een dag nodigde een vriend hem uit om naar de Universele Kerk van Gods Rijk te komen waar hij zich uiteindelijk bekeerde. Daar leerde hij hoe hij zijn geloof in praktijk moest zetten en zag hij zijn leven compleet transformeren.
Geïnspireerd door zijn geloof, zocht Mpengesi de baas van één van de grootste uitleest van Zuid-Afrika en bood hem zijn hulp aan om meer dan vijfduizend zoekgeraakte winkelwagens te vinden voor een schappelijke prijs. Ondanks het feit dat de baas twijfelde dat hij het kon accepteerde hij het voorstel en werd hij verrast toen de jongeman voldeed aan wat hij beloofde. Mpengesi gebruikte het geld dat hij kreeg om zijn eigen beveiligingsbedrijf te openen.
Vandaag de dag is hij 39 jaar en één van de rijkste en succesvolle zakenmannen van Zuid-Afrika. Hij is de baas van verscheidene bedrijven, ophef gebied van beveiliging, bouw en kleding en heeft zelfs een voetbalteam gekocht dat op het hoogste niveau voetbalt genaamd Chippa United.
Hij heeft meer dan drieduizend werknemers en werd onlangs uitgenodigd door de bisschop van zijn kerk in Kaapstad om te getuigen van de transformerende macht van God in zijn leven.
Hij vertelde hoe hij meer dan vijf jaar in een krot woonde, met alleen één kamer voor hem, zijn vrouw en zijn kinderen. Wat hij toentertijd verdiende was niet genoeg om zijn gezin van te ondersteunen. Hij vertelde dat hij in opstand kwam tegen zijn armoedig leven, zijn geloof in praktijk zetten en een beslissing nam die zijn leven voor eens voor altijd zou veranderen.
“Toen ik mijn beveiligingsbedrijf begon, wilden weinig mensen en bedrijven zaken met mij doen, omdat ik nieuw was in dat gebied. Maar ik had geloof en geloofde dat God wilde dat ik succesvol zou worden”, zei Mpengesi.
U kunt ook getuigen van de immense Macht en Groot van uw God, u hoeft alleen maar uw geloof te gebruiken!


Elke zondag om 07.00uu , 09.00uu , 12.00uu & 18.00uu (ook om 15.00uu).
Adres : Neumanpad # 26Getuigen
Paramaribo - Centrum
Tel. +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten