BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 28 januari 2013

SEMIRAMIS, OBELISK


Semiramis, Obelisk en de farce van Kerst

Veel onschuldige christenen hangen religieuze praktijken aan, zonder zich er bewust van te zijn, dat ze in feite dezelfde handelingen en “rituelen” van de heidense culturen van vroeger herhalen. Het vieren van de Kerst en de “dienst aan de kerstboom zijn voorbeelden van hoe velen misleid kunnen worden door de religie.

Semiramis en de farce van Kerst en de kerstboom
Om over KERST te praten is het noodzakelijk om terug te keren naar de tijd van Noach, na de zondvloed,

toen een van zijn zonen, namelijk Cham, hem dronken en naakt zag. Hij begon zijn vader uit te lachen en rende om het aan zijn twee broers te vertellen, Sem en Jafet.
Zij echter, in tegenstelling, gingen met hun rug naar hun vader gekeerd naar hem en bedekten zijn naaktheid. Toen Noach ontdekte water was gebeurd, vervloekte hij Cham dat zijn nakomelingen altijd de nakomelingen van zijn twee broers zouden dienen. En alle generaties die na hem voortkwamen waren vervloekt.

Cham trouwde met Semiramis (dat is de vrouw die op Braziliaanse biljetten van 1, 2, 5, 10, 20, 50 en 100 reais is afgebeeld; de vrouw van het Amerikaanse Vrijheidsbeeld; de vrouw met de balans van rechtvaardigheid, de vrouw van Columbia Pictures enz)

samen brachten zij een zoon voor Nimrod. Hij doodde zijn vader Cham en trouwde met zijn moeder.

Hij was ook de stichter van Babylon, Nineve en andere heidense steden. Hij probeerde om de toren van Babel op te richten, maar God stopte dat.
Zijn oom Sem doodde hem, omdat hij te veel tegen God inging. Semiramis, zijn moeder en vrouw, verspreidde de leugen dat hij niet gestorven was, maar dat hij naar de hemel gegaan was, omdat hij zich een god noemde – de god van de zon.

Zij werd zwanger en zei dat het een geschenk van de goden was, dat het de reïncarnatie van Nimrod was; maar in feite was het de vrucht van overspel, omdat haar man, en zoon, al dood was.
Zodoende werd Tammuz geboren op 25 december, de zonnegod van Egyptenaren, Babyloniërs, Grieken, Perzen, Romeinen en vandaag de dag van de G.G. (geheime genootschappen).

Hij stierf tijdens een jacht, waarschijnlijk door een wild dier, en zijn lichaam viel op de verrotte stam van een boom. Zijn moeder zei dat een dennenboom op die stam begon te groeien en elk jaar, op 25 december, was het gewoonlijk dat de mensen een dennenboom in hun huis brachten en hem bedekten met goud en zilver, als een symbool van de wedergeboorte van Tammuz.
De priesters vastten en huilden gedurende 40 dagen en nachten over de dood van Tammuz aan de voet van de dennenboom en, aan het einde van deze periode, bedankten zij elkaar en wisselden geschenken uit. Die gesprekken werden voor de voet van deze dennenboom geplaatst. Elk jaar wordt op 25 december Kerst (de geboorte van Tammuz) herdacht.
Toen de Perzen deze regio beheersten, namen zij alle afgoderij mee naar Perzië, inclusief de afgoden Tammuz, Nimrod en Semiramis, die alleen maar van naam veranderen. De macht ging vervolgens naar de Grieken en zij deden precies hetzelfde, zij veranderden ook alleen de namen; zij noemden hun Zeus, Aphrodite en Eros.

Vervolgens kwamen de Egyptenaren aan de macht en zij veranderden de namen ook, zij werden Osiris, Isis en Horus genoemd.
Ten tijde van de Here Jezus Christus waren de Romeinen aan de macht en Rome veranderde ook de namen. Zij werden nu Venus en Cupido genoemd, zonder een rol voor de vader. In de vierde eeuw na Chrustus besloot keizer Constantijn, om de christenen te behagen die in grote getallen in Rome aanwezig waren, om het Christendom als de officiële religie in te stellen. En om hun nog meer te behagen, nam hij de sterkste namen van het Christendom en begon de afgoden met die Christelijke te benoemen.
Als zodanig werden Tammuz en Semiramis het kindeke Jezus en de Maagd Maria genoemd. Zodoende werd Kerst gevierd alsof het de viering was van de geboorte van het kindeke Jezus, terwijl in feite dit kind Tammuz, een heidense afgod, is.
Obelisk
Een andere misleiding zijn de obelisken. Ze werden van steen gemaakt in een vierkante en lange vorm. De monumenten werden het liefst geplaatst in het centrale gebied van grote open ruimten en de tempels van de zonnegod, Ra. En ondanks het feit dat obelisk in het oude Egypte “bescherming” of “verdediging” betekende, dient u te weten waar hij echt voor staat.
U bent aan het kijken naar ‘s werelds meest beroemde publiekelijke representatie van de seksueel handeling. Deze obelisk staat in het midden van de satanische Wiel van de Acht Stappen naar de Verlichting, hij wordt gevonden in het Plein van Sint Petrus, in het Vaticaan. Het is heel interessant om een seksueel vertegenwoordiging te zien in het Vaticaan, omdat zij veel over seksualiteit praten. Een bewijs dat het rooms-katholieke geloof een diepe vorm van satanisme is. Een ander bewijs is het omgekeerde “kruis” dat de paus gebruikt.
Wij concluderen dat de obelisk een monument is om afgoden te aanbidden. Hij symboliseert de vlag van lucifer en de seksuele daad.
Met dank aan: Bisschop Guaracy Santos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten