BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

vrijdag 11 mei 2012

Jij bent speciaal

                                           Gedenk je Schepper
Jongeren moeten begrijpen dat hij/zij bijzonder is vanwege hun kracht. Artiesten zijn daar bewust van en om deze reden wordt er muziek gemaakt met het doel het jonge publiek aan te trekken. Mode stylisten weten dit ook en maken kleding die om de jongeren draait. En ook de mensen in Hollywood weten dit.


Daarom maken zij films gericht op jongeren. Nachtclub eigenaren, game bedrijven, drugs dealers, technologische bedrijven, de duivel en zelfs God hebben ook deze kennis. Hierdoor wordt er, op de planeet, het meest gevochten om de ziel van de jongeren! De duivel gebruikt alles in zijn macht om de kracht van de jongeren te onttrekken voor zijn eigen kwaadaardig doelstellingen. Hij maakt gebruikt van al zijn middelen om jongeren aan te trekken door emoties en tijdelijke genoegen.

Terwijl God een beroep doet op het begrip en waarschuwt:

“En gedenk aan uw Schepper in de dagen uwer jongelingschap…” 
(Prediker 12.1).

Wij weten dat we alleen iets vergeten wanneer we afgeleid zijn… En het is juist dit het voorstel van het kwaad: elke vorm van afleiding veroorzaken voor de jongeren. Zelfs iets wat onschuldig lijkt te zijn, kan als doel hebben je niet toestaan dat je tijd hebt voor je Schepper.

Jij die deze boodschap aan het lezen bent, weet dat jij heel bijzonder bent! Laat je je niet misleiden. Gedenk, denk, mediteer en kies: dat wat er zo bijzonder is aan jouw… voor wie zal het zijn?

 Bruno Dantas 





Zondag om 9:30u en 12u (ook om 18u)
Adres: Neumanpad # 26 (zijstraat van de Domineestraat)
            Paramaribo Centrum
Telefoon: +597 88 37 764  
 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten