BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 31 mei 2012

DE EERSTELINGEN VAN GOD


 Tienden zijn de eerstelingen, de eerstelingen van God.Zij zijn de eerste tien procent.

 Het volk van Israël waren gewijd aan de Heer.
De vijanden van Israël waren de vijanden van God, omdat het volk van Israël de eerstelingen waren van God. Wie Israël raakte , maakte zich schuldig aan de Heer.

"Israël was de HERE geheiligd, de eerteling zijner opbrengst ;allen die daarvan wilden eten, zouden    schuld op zich laden, onheil zou over hen komen, luidt het woord des HEREN." 
 Jeremia 2.3.

Elke keer dat Israël in de handen van vijanden viel, Zijn geduld en genade wekte op, Hij is hun verlosser omdat de mensen van Israël Zijn eersteling werden.De komst van de Here Jezus vormden het nieuwe Israël.

Nieuwe eerstelingen van God.Degenen die in Hem geloven, Hem volgen en Zijn Woord uit oefenen. Ze zijn ware christenen.Hun trouwheid maakte ze Actuele tiende gevers en aanbieders - de eerstelingen van God.Toen de Heer zijn volk nodigde, wenden ze zich tot Hem, om Hem te eren met tienden en offers, in waarheid. Hij wil Zijn eerstelingen behouden.

Alle Trouwe tiendegevers zijn de eerstelingen van God.Niemand heeft de macht om te vernietigen, of zelfs de gelovige tiende gevers aan te raken, omdat ze de eigendom van de Allerhoogste zijn.Alleen tiendegevers zijn in staat om het Woord van God te testen.

Wij nodigen jullie die geloven, zelfs als u die nog niet een tiende gever bent geweest tot op dit punt, het geven van tienden van deze te beginnen op zondag, 06.03.2012.

Vanaf het moment dat je tienden - apart gezet wat God toebehoort - wordt je eigendom van de Allerhoogste en de rechten en privileges die Israël had, zal je hebben.U wordt gewijd aan de HEER en zal de eerstelingen van Zijn oogst zijn.

"...wie u vervloekt zal ik vervloeken..." (Genesis 12:3).


De tiendegever bent uzelf, de eersteling van de eeuwige God.Aanstaande zondag, zullen de eerstelingen van de Heer eisen dat de vensters van de hemel voor hen open moet gaan, Hij beloofde de rechtvaardigen.Ik herhaal: tithers zijn de tiendegevers, de eerstelingen van de Heer.

"Maar u bent een uitverkoren geslacht, een koninklijk priesterschap, een heilige natie, een eigen volk, dat   de lof van Hem die u geroepen heeft uit de duisternis tot zijn wonderbaar licht Verkondig ..." 1 Petrus 2:9
 
Alleen degenen die niet in hun volle verstand hun keuze maken, zullen buiten blijven.

Bisschop Edir Macedo 

Elke zondag om 9.30u & 12.00u (ook om 18.00u)
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 - 88 37 764
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten