BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 29 mei 2012

GODS DAG - DE DAG VAN BESLISSING

  
 Als u door God geëerd wilt worden, wees dan in de UKGR op 3 juni 


“Een zoon eert zijn vader en een knecht zijn heer. Indien Ik nu een vader ben, waar is de eerbied voor Mij?” (Maleachi 1:6) NBG ’51.


In de hierboven gestelde vraag, die door God zelf gesteld wordt, is het mogelijk om te begrijpen dat Hij aanroept voor Zijn eer en Zijn woord richt aan degenen die Zijn naam hebben veracht, de kerkleden, helpers, assistenten, bisschoppen, pastors, allen die zich priesters noemen.

Bisschop Macedo citeerde deze vers gedurende zijn boodschap dat afgelopen woensdag uitgezonden werd door IURD TV en hij legde uit dat zulke dienaren deel uitmaken van het lichaam van Christus en op de volgende manier uitgelegd kan worden: “Er bestaan twee soorten mensen": 
  •  degenen die God dienen en degenen die Hem niet dienen
  • degenen die God eren en degenen die dat niet doen
  •  degenen die de Heer respecteren en degenen die Hem niet respecteren                                                        
  • degenen die de kinderen van God zijn en degenen die dat niet zijn
  •  de trouwe leden en de ontrouwe leden. 

Wat is uw positie in deze indeling?

 Hoe kunt u zeggen dat u een kind van God bent en Hem niet eren?
 Het is God zelf die het vraagt:“indien Ik een heer ben,waar is de vrees voor Mij?”,
 benadrukt Hij.

Zodat de eer van God gezien kan worden door middel van degenen die Hem met hun gehele hart dienen, zal er op 3 juni, in alle Universele Kerken van Gods Rijk in Brazilië en over de gehele wereld de Dag van de Beslissing, ook wel D-Day, gehouden worden.
 Een datum die gemarkeerd zal worden in de levens van degenen die in de hemelse beloftes geloven en willen zien dat die tot stand komen.

“Als u die persoon bent die zegt: ‘ik geloof met mijn gehele hart’, dan zult u de eerste persoon zijn om naar de kerk te gaan op 3 juni, De Grote Dag van de Uitdaging; De Dag van de Beslissing; De Dag van het beste; oftewel, De Dag van God.

U heeft genoeg tijd om deze uitnodiging van God, dit voorstel, deze beslissing waartoe Hij ons uitnodigt te aanvaarden of te weigeren.
 Hij zegt: Beproef mij hiermede”, legt de bisschop uit.
Deze speciale dag zal niet alleen gemarkeerd worden door de ceremonie van de consecratie van de tiendegevers en de kinderen, zoals dat elke maand gebeurt, maar deze datum zal gemarkeerd worden als de Dag van de Complete Transformatie, op zo een manier dat de mensen na 3 juni de positieve veranderingen die zo gewenst zijn, kunnen zien.

“U die al zo lang op God hebt gewacht, misschien heeft u zelfs rimpels gekregen van het wachten, zonder het Beloofde Land te hebben gezien, dient te weten dat wij de uitnodiging die God voor ons allen voorstelt accepteren, 3 juni zal de grote dag zijn.
 We hebben op andere gelegenheden D-Day gehouden, in openbare plaatsen. Maar dit keer zal het in de UKGR gehouden worden.
Gebruik al uw kracht, omdat wij voor alles of niets zullen gaan”, nodigt de bisschop uit.

Neem ook deel aan deze grote dag, omdat de Bijbel meer dan 8.000 beloftes bevat die in uw leven vervuld moeten worden, het enige wat nodig is, is een actie van geloof.


Bisschop Edir Macedo

Elke zondag om 9.30u & 12.00u (ook om 18.00u)
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel.: 88 37 764

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten