BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 16 december 2019

NIEMAND STERFT VOORDAT



Abraham stierf niet voordat hij Isak had. Joseph stierf niet voordat hij gouverneur van Egypte werd. Kaleb stierf niet voordat hij van het Beloofde Land genoot. Job stierf niet voordat God alles herstelde wat hij had verloren. Nehemia stierf niet voordat hij de muren van Jeruzalem herbouwd zag worden. Esther stierf niet voordat ze de overwinning van haar volk over hun vijanden aanschouwde. Geen van de helden van het geloof stierf zonder eerst met hun eigen ogen de vrucht van hun offer te zien en ervan te genieten.

En waarom zou het bij ons anders zijn als we hetzelfde offerend geloof manifesteren als zij?
De Bijbel zegt dat God de rechtvaardige en de goddeloze zal oordelen, want er is een tijd voor elk voornemen en voor elk werk (Prediker 3:17). Dat wil zeggen dat God, ongeacht wat dan ook, een verschil zal maken in het leven van degenen die Hem dienen, omdat er tijd voor is, ook al hebben we nog maar weinig tijd.
God is het meest geïnteresseerd dat u het geluk en het leven van kwaliteit, door de zegens waar u naar op zoek bent, bereikt. Want, zoals geschreven staat, Hij weet dat:
het graf zal Hem niet loven, de dood Hem niet prijzen; wie in de kuil neerdalen, zullen op Zijn waarheid niet hopen. De levende, de levende, die zal Hem loven, zoals ik vandaag. De vader zal zijn kinderen met Zijn waarheid bekendmaken. “ (Jesaja 38:18-19)
De Allerhoogste is zich ervan bewust dat u Hem alleen in het leven kunt verheerlijken, en Hij zal de kans niet verliezen om zielen te redden door uw getuigenis.
Heeft u te lang gewacht? Bent u al de tel kwijt hoe vaak u heeft geofferd? Heeft u zo hard gestreden om later nog harder te strijden? De jaren gaan voorbij en u ziet niet eens een teken dat uw overwinning nabij is? Maak u zich geen zorgen. U zult niet sterven voordat u komt en geniet van de vrucht van uw offer.
En zelfs na de dood zult u ervan blijven genieten.


Bisschop Edir Macedo





Elke zondag speciaal om 07.00uu, 09.30uu, 12.00uu, 16.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum 
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten