BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

vrijdag 13 oktober 2017

GERECHTIGHEID VAN GOD




Het grootste teken van de werken van de hel in het leven van een persoon, is ongerechtigheid. Waar er ongerechtigheid is, is een demoon. Het is het ergste wat een mens kan voelen. De ongerechtigheid is een geest: het doodt degene die onrecht aandoet en neemt het leven van degene die onrecht werd aangedaan.
Zoals de basis van de troon van God gerechtigheid is, is de basis van de troon van de duivel ongerechtigheid. Daarom zei de Heilige Geest door Paulus:
“Wat zullen wij dan zeggen: Zou er onrechtvaardigheid zijn bij God? Volstrekt niet!” (Romeinen 9:14).
De geest van ongerechtigheid wordt met geen enkel wapen overwonnen. Maar, in de bijbelverzen van de weduwe die een zaak had die beoordeeld moest worden, toont de Here Jezus ons wat het wapen is dat wij dienen te gebruiken. Het enige probleem was dat de rechter die haar zaak moest beoordelen, onrechtvaardig was. Zelfs zo werd haar recht verschaft vanwege haar volharding.
Als een onrechtvaardige rechter naar een weduwe heeft geluisterd, stel u zich God dan eens voor, die de Rechtvaardige Rechter is.
De geest van ongerechtigheid wordt alleen maar verbannen door de manifestatie van het geloof. Zonder het praktiseren van het geloof is er geen gerechtigheid!
Het is goed om zich te bedenken dat, in het geval van de weduwe, zij geen advocaat had. Vandaag hebben degenen die onrechtvaardig behandeld worden, de Here Jezus als Advocaat en Hij verliest geen enkele zaak. En zij hebben God, als een Rechtvaardige Rechter, die het niet nalaat om gerechtigheid te doen geschieden.
God zegent jullie!
Met dank aan: Bisschop Romualdo Panceiro


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten