BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 20 februari 2017

11e DAG VAN DE VASTEN VAN DANIEL




Genesis van het LEVEN
In het begin heeft God de Vader, de hemelen en de aarde geschapen. Hij schiep de hemelen en aarde alleen door het Woord te gebruiken.

Enige tijd later is het Woord van de Schepper vlees geworden en is Jezus geboren, Zijn Zoon. Vanaf het begin was God de Zoon – het Woord – met God de Vader, door Hem en voor Hem zijn alle dingen gemaakt (Zie Johannes 1: 1-3).

“En Hij is vóór alles en alle dingen hebben hun bestaan in Hem”(Kolossenzen 1:17).
Dit betekent dat de persoon die in Hem gelooft in Hem is, volgens Zijn Woord wandelt en ZEGEVIERT OVER ALLES EN IEDEREEN.
Het werkwoord of het Woord is Jezus. Zijn aardse ministerie werd gekenmerkt door Zijn Woord, de Kracht van Zijn Stem.

Door middel van Zijn Stem, genereerde de Heilige Geest LEVEN. Blinden, kreupelen, verlamden, verdrukten en alle zieken werden genezen door het Woord uit de mond van Jezus.

Zelfs de dood kan de KRACHT van Zijn Stem niet weerstaan!

Het was nodig dat Hij de naam van Lazerus uitsprak. Anders zouden de andere doden die daar begraven lagen, ook opstaan, vanwege de intensiteit van de Kracht van het Woord.
Dit is de erfenis voor Zijn volgelingen!
“Maar gij zult kracht ontvangen, wanneer de heilige Geest over u komt, en gij zult mijn getuigen zijn te Jeruzalem en in geheel Judea en Samaria en tot het uiterste der aarde” (Handelingen 1:8).
Toen Jezus terugkeerde naar de hemel, liet Hij Zijn plaatsvervanger achter, de andere Trooster, de Heilige Geest, de Geest van het Woord, van het Werkwoord, de Geest van LEVEN.

Het doel van de Geest van de Here God is niet het te spreken geven in vreemde tongen, maar het overdragen van de zalving van Jezus aan de discipelen, zodat zij Zijn aardse ministerie zouden voortzetten.
Voldoen aan de behoeften van de gekwelden, de zieken genezen, demonen uitdrijven, doden opwekken, de prediking van het Evangelie van het Koninkrijk van God en bovenal Zijn Gerechtigheid onderwijzen.
De Here Jezus doopt degenen met de Heilige Geest, die de droom hebben om Zijn werk voort te zetten om de werken van de Duivel in deze wereld te vernietigen.
Wie heeft het geloof hiervoor?


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu & 15.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten