BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 5 september 2016

DE GEVOLGEN VAN HET EIND...


De gevolgen van het einde der tijden
Het einde der tijden zal ongetwijfeld de meerderheid, van degenen die zichzelf identificeren als Christenen, verrassen. Niet alleen vanwege de rampen, maar vooral vanwege het onderscheid tussen de geroepenen die uitverkoren werden en de geroepenen die verworpenen werden. Net zoals in de tijd van Gideon toen 32 duizend mannen zich beschikbaar stelde voor de oorlog, maar alleen 300 werden uitverkorenen. Oftewel: minder dan 1% werden uitverkoren.
Vervolg biedend aan de profetieën zei de Here Jezus:
“Maar wie volhardt tot het einde, die zal behouden worden” (Matteüs 24:13).
Wie heeft gedurende deze laatste dagen volhardt tijdens de kleine beproevingen?
“En dit evangelie van het Koninkrijk zal in de gehele wereld gepredikt worden tot een getuigenis voor alle volken, en dan zal het einde gekomen zijn” (Matteüs 24:14).
Alleen diegenen die gered zijn, hebben op de één of andere manier interesse in het redden van anderen.
“Wanneer gij dan de gruwel der verwoesting, waarvan door de profeet Daniël gesproken is, op de heilige plaats ziet staan – wie het leest, geve er acht op…” (Matteüs 25:15).
In de periode van de Grote Verdrukking, tijdens de heerschappij van de antichrist, zal de derde Tempel in Jeruzalem gebouwd worden en daar zal hij zitten op “de heilige plaats”.
“Laten dan wie in Judea zijn vluchten naar de bergen. Wie op het dak is, ga niet naar beneden om zijn huisraad mede te nemen, en wie in het veld is, kere niet terug om zijn kleed mede te nemen. Wee de zwangeren en de zogenden in die dagen” (Mattheüs 24: 16-19).
De wereld zal zijn als een mierenhoop waarin gewroet werd: een ieder probeert te vluchten en zijn eigen hachje te redden. Stel u zich de hel voor dat de mensheid die dagen zal meemaken.
Want er zal zo’n grote verdrukkingen plaatsvinden, zoals nooit eerder heeft plaatsgevonden sinds het begin der wereld tot nu toe, noch ooit zal zijn.


Stel u zich voor hoe groot die verdrukking is, wanneer de Here spreekt over een GROTE VERDRUKKING! Het zal zo angstaanjagend zijn dat Hij het volgende toevoegde:

En indien die dagen niet ingekort werden, zou geen vlees behouden worden; doch ter wille van de uitverkorenen zullen die dagen worden ingekort” (Mattheüs 24:22)
Wie verstandig is, trekt hieruit zijn eigen conclusies.
Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 07.00uu , 09.00uu , 12.00uu & 18.00uu (ook om 15.00uu).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten