BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 14 maart 2016

PARTNERSCHAP MET GOD




DAT UW BEGRIP GEOPEND WORDT WANNEER U DEZE TEKST LEEST!
Omdat de Geest van de HERE God van Abraham, Isaak en Israël, mijn God, dit NU doet!

Weet dat de Geest van Wijsheid Zijn Woord heeft aangeboden voor wie hunkeren naar wijsheid en begrip en, door middel hiervan, zullen WETEN (niet voelen), en dus KIEZEN (zaaien) voor hetgeen rechtvaardig en correct is in de ogen van God, voor de veelbelovende toekomst (oogst).

Jezus zei: “Zijn heer zeide tot hem: Wèl gedaan, gij goede en getrouwe slaaf, over weinig zijt gij getrouw geweest, over veel zal ik u stellen; ga in tot het feest van uw heer”(Matteüs 25:23).
De zegen van God BEGINT met weinig… Maar, door middel van trouwheid (uitgeoefend met wijsheid en begrip) van de dienaar, vermenigvuldigt de HEER het weinige en maakt daar VEEL van om te genieten van de GUNST VAN DE HEER.
In een partnerschap met God, is er aan het begin nooit overvloed (kijk maar naar mijn verhaal), behalve de volheid van de Heilige Geest. Maar, beetje bij beetje, met strijden, moeilijkheden, door de GEHOORZAAMHEID TE PRAKTISEREN en dagelijks de eigen wil te verruilen voor de Wil van God, zullen op ZIJN TIJD, DE VRUCHTEN BEGINNEN TE VERSCHIJNEN.
Dit leert men door het uitoefenen van de redenering, het intellect, de intelligentie, de capaciteit die we hebben om over de Hemelse gedachten (Zijn Woord) te denken.
DENK HIEROVER NA!
Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 07.00uu , 09.00uu ,12.00uu & 18.00uu (ook om 15.00uu).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 76









Geen opmerkingen:

Een reactie posten