BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 7 maart 2016

KEER HEM NOOIT DE RUG TOE



“Want onze vaders zijn ontrouw geweest, zij hebben gedaan wat kwaad was in de ogen van de Here, onze God, en hebben Hem verlaten, hun aangezicht afgewend van de woning des Heren en haar de rug toegekeerd” (2 Kronieken 29:6).
Het volk van God leed aan armoede, schaamte en verdrukking omdat hun vaderen het tegenovergestelde van de Wil van God praktiseerden. Als u het tegenovergestelde van Zijn wil doet, kan God dan Zijn Beloften in uw leven vervullen? Nee!
Er zijn mensen die de waarheid kennen en in God geloven, maar accepteren dat wat slecht is hun hoofd inkomt en, als gevolg hiervan, doen zij wat verkeerd is en stoppen zij om de Heer te dienen. Dit geeft het kwaad toestemming om in hun levens te werken.
Wanneer zij hun gezicht wegkeren van het Altaar en de Heer hun rug toekeren, komen zij oog in oog met het kwaad.
Wees niet nalatig
“Mijn zonen, weest thans niet nalatig, want u heeft de Here verkoren om in zijn dienst te staan, om zijn dienaren te zijn en aan Hem te offeren” (2 Kronieken 29:11).
Het volk van God was nalatig met hun Geloof in God en in hun relatie met Hem, zoals velen dat vandaag de dag nog zijn. Dat hoorden zij echter niet te zijn, omdat God hen immers had gekozen en daarom, wanneer er een slechte gedachte opkomt of een negatieve situatie opduikt, en zij verleid worden om hun gezichten van het Altaar te keren of God de rug toe te keren, hoorden zij met luide stem te zeggen: “Ik ben de uitverkorene van de Heer!”
God wil dat u Hem dient en de wierook doet branden, die het gebed, de lofprijzing en de intelligente aanbidding representeert…
Tiende van de Overvloed
“In de derde maand begonnen zij die stapels aan te leggen en in de zevende maand waren zij gereed” (2 Korintiërs 31:7).
Voorheen waren er bij het volk van God stapels van ellende, armoede, schaamte, zonde, nederlagen, problemen te vinden… zoals die nog te vinden zijn bij de levens van veel mensen vandaag de dag. Maar als dat zo is, dan komt dat om zij hun rug hebben gekeerd naar het Altaar en naar God en niet hebben uitgeroepen dat zij de uitverkorenen van de Heer zijn.
God wil dat u stapels successen, verwezenlijking, wonderbaarlijke ervaringen met hem, zegens enz. met Hem hebt en dat uw getuigenis heel lang is om te geven.
Maar zodat uw tiende geaccepteerd zal worden is het noodzakelijk dat u :
* Stop om negatieve gedachten te hebben, vervang ze met positieve gedachten;
*Verlaat wat slecht is om te kunnen doen wat goed is;
*Keer u rug niet meer naar het altaar en keer u zich naar het Tabernakel;
*Stop om u zich van God te keren en keer terug tot Hem;
*Zeg: “Ik ben de uitverkorene van de Heer!”

Tiende van overvloed


Elke zondag om 07.00uu , 09.00uu , 12.00uu & 18.00uu (ook om 15.00uu).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten