BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 3 oktober 2013

GENESIS VAN HET LEVEN


In het begin creëerde God-de-Vader de hemelen en de Aarde; Hij creëerde ze door alleen Zijn Woord te gebruiken. Een tijd daarna, Maakte het Woord van de Schepper Zich tot Vlees, En Jezus, Zijn Zoon, werd geboren. Sinds het begin was God-de-Zoon (Het Woord) bij de God-de-Vader, Door Hem en voor Hem zijn alle dingen gemaakt (zie Johannes 1:1-3).


“…Hij is vóór alles en alle dingen hebben hun bestaan in Hem” (Kolossenzen 1:17).

Dat wil het volgende zeggen: de persoon die in Hem gelooft, in Hem blijft, volgens Zijn Woord handelt en het gehoorzaamt, ZAL OVERWINNEN OVER ALLES EN IEDEREEN.  Het Woord ís Jezus; Zijn aardse bediening werd gekenmerkt door Zijn Woord, de Macht van Zijn Stem; Hierdoor brengt de Heilige Geest leven voort. Blinden, kreupelen, verlamden, verdrukten en alle zieken en gekwelden werden genezen door het Woord dat uit de mond van Jezus kwam.

Zelfs de dood kon de MACHT van Zijn Stem niet weerstaan! Het was noodzakelijk voor Hem dat Hij alleen de naam van Lazarus uitsprak. Anders zouden alle andere doden die daar begraven waren ook uit de dood opstaan, zó’n Macht heeft Zijn Woord. Dit is de erfenis voor Zijn volgelingen!

“…GIJ ZULT KRACHT ONTVANGEN, wanneer de Heilige Geest over u komt, 
en gij zult mijn getuigen zijn…” (Handelingen 1:8).

Toen Jezus naar de hemelen terugkeerde, liet Hij ons Zijn Plaatsvervanger na, de Andere Trooster, de Heilige Geest, De Geest van het Woord, De Geest van het LEVEN. Het doel van de Geest van de Here God is niet om vreemde tongen te geven, Maar om de zalving van Jezus over te dragen aan de discipelen, zodat zij Zijn aardse bediening kunnen voortzetten. Voldoen aan de behoeften van de gekwelden, de zieken genezen, demonen uitdrijven, de doden opwekken, het Evangelie van het Koninkrijk van God en, boven alles, Zijn gerechtigheid onderwijzen.

De Here Jezus doopt degenen die de droom hebben om Zijn werk voort te zetten, om de werken van de duivel in deze wereld te vernietigen, met de Heilige Geest.
Wie heeft het geloof hiervoor?

Bisschop Edir Macedo 


Speciaal gebed van maandag t/m vrijdag om 06.00uur.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten