BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 22 oktober 2012

DE DIENST IN LELYDORP

Nog een grote overwinning van de Universele Kerk in Suriname.


Zaterdag 13 oktober j.l. opende de UKGR nog een deur, dit keer op Lelydorp. De kerk die onlangs 3jaren in Suriname is gestart, blijft doorzetten, timmeren en hard werken om het Woord van God aan te kondigen aan een ieder die lijdt. De inauguratie van dit nieuw gebedshuis vond plaats tegen 12.00 uur o.l.v. pastor Peter, de hoofdverantwoordelijke van het evanglisatiewerk in Suriname.

Gepaard met de inauguratie was er ook een dienst, waarbij er aandacht werd besteed aan degenen die lijden, ziek zijn en verslaafd. En er werd ook sterk gebeden voor bevrijding en genezing, die velen positief ter plekke ervaarden en hun getuigenis aflegden.

In de loop van de dienst legde pastor Peter uit over het belang van nog een open deur en hoe men ervoor moet zorgen dat zijn hart een levende tempel of heiligdom voor God moet zijn. Het werd een dienst die zelfs tot een belevenis werd met  grote blijdschap voor helpers, pastors, leden van de UKGR die met veel inzet hebben geholpen voor het bevorderen van een goed verloop van de dienst.
 
Kom naar de diensten met uw problemen en ervaar persoonlijk de aanwezigheid van God. Heeft u collega's, kennissen, families enz. in desbetreffende omgeving, nodig ze dan uit om deze diensten bij te wonen. God is er ook voor u! 

De openingstijden van de kerk zijn:
Woensdag, Vrijdag & Zaterdag - 10.00u, 15.00u & 18.00u.
Zondag -speciale dienst om 9.30u & ook om18.00u.


Elke zondag om 9.30 uur (ook om 18.00 uur).
Adres : Indira Ghandieweg # 869 Lelydorp
(achter GodoBank)
Tel. : +597 88 37 764






















































































































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten